4.1 C
New York
spot_img
spot_img

Regija “Istok” | Uzvratni susret dvoboja za 3. mjesto nije odigran!

Objavljeno:

Danas je bio zakazan uzvratni susret dvoboja za 3. mjesto kadetskog prvenstva regije “Istok” između Aurelie i Broda 035, no susret nije odigran. Naime, u zakazano vrijeme u vinkovačkoj “ciglici” pojavili su se gledatelji, službene osobe i domaća momčad, no gosti se nisu pojavili. Vinkovčani su na svojoj Facebook stranici objavili da će susret biti registriran rezultatom 3:0 u njihovu korist, no ostaje za vidjeti da li će biti tako.

 

U ponedjeljak je u Slavonskom Brodu odigran prvi susret u kojem je Brod 035 slavio rezultatom 4:3. U uzbudljivom dvoboju Brođani su na koncu slavili golom u završnici susreta izborivši tako minimalnu prednost uoči uzvrata u Vinkovcima. Aurelia je uzvrat zakazala za danas u 18:30 sati, no Brođani su se izjasnili kako im navedeni termin odigravanja susreta ne odgovara zbog školskih obveza igrača. “Spor” klubova na koncu je riješio povjerenik za natjecanje potvrdivši zakazan termin, nakon čega je došlo do pokušaja odgode iz Komisije za mali nogomet, no doznajemo kako na koncu do službene odgode nije došlo, što potvrđuje dolazak službenih osoba na utakmicu u zakazanom terminu. Gosti se nisu pojavili, te ostaje za vidjeti kako će se rasplesti ovaj “čvor” u dvoboju gdje je ulog odlazak na završnicu kadetskog prvenstva u Split.

Jerko Šimac
Jerko Šimachttps://www.crofutsal.com
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Naši sponzori

spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije objave