28.7 C
New York
spot_img
spot_img

1.HMNL | Nova Gradiška objavila prva pojačanja!

Objavljeno:

Član 1. HMNL, drugog ranga hrvatskog futsala, Nova Gradiška je proteklih dana objavila prva pojačanja za novu sezonu. Iz Bjelovara je stigao Iuri Bezerra, dok je iz Broda 035 stigao Luka Đerek.

Athirson Iuri Bezerra Silva, ili skraćeno Iuri Bezerra je rođen 15. kolovoza 2000. godine u brazilskoj Zé Doci. Prije dolaska u Hrvatsku igrao je za brazilski nogometni klub Associacao Atletas de Jesus. U ljeto 2019. je došao u Hrvatsku kako bi igrao nogomet te je do prelaska u Pakrac ovo ljeto nosio dres nekoliko klubova iz Bjelovarsko-bilogorske županije. Tijekom protekle sezone nosio je dres Bjelovara, a u novoj će tako nastupati za Novu Gradišku. Igra na poziciji beka.

Luka Đerek je rođen 22. studenog 1997. godine i dobro je poznato ime na Istoku. Sportsku karijeru je počeo u nogometu 2009. godine i otad nosio dres niza klubova iz Brodsko-posavske županije. Futsal karijeru je počeo u požeškog Boniti 2012. godine i u njoj proveo nešto manje od dvije godine. Nakon toga je sedam godina nosio dres Broda 035, a u sezoni 2021./2022. je imao i prvi inozemni angažman kada je nosio dres Futsal kluba Doboj iz susjedne nam BiH. Vratio se potom prošle sezone u Brod 035, a sada je na red došla i Nova Gradiška.

Za kraj treba još spomenuti kako Nova Gradiška igra danas prvu pripremnu utakmicu u Osijeku protiv istoimenog domaćina, dok ih sljedećeg vikenda očekuje Kup grada Nove Gradiške na kojem će uz njih sudjelovati još Aurelia, Futsal Dinamo i Osijek.

Marin Kraljević
Marin Kraljevićhttps://www.crofutsal.com
Marin Kraljević je novinar i voditelj marketinga na CROfutsal portalu. 33-godišnji magistar komunikacijske i informacijske tehnologije radi na portalu od lipnja 2020. godine.

Naši sponzori

spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije objave