-1.4 C
New York
spot_img
spot_img

2.HMNL-istok | Danas započinje nova sezona na “istoku”

Objavljeno:

Nakon što je još prije mjesec dana započelo natjecanje na jugu, danas započinje natjecanje 2.HMNL-istok. Kao što smo već pisali na našim stranicama, u novu sezonu ulazi šest klubova. Jakšić, Olimpijac, Slatina i Vinkovci Učilište Studium su se i lani natjecali, Mala Mljekara je povratnik, dok je novost uključenje u natjecanje druge momčadi Osijeka. Šest momčadi je minimalni broj da bi se natjecanje održalo, te ćemo s velikim zanimanjem pratiti ovo natjecanje, imajući u vidu da su neki klubovi poput Male Mljekare i Olimpijca proteklih godina odustajali od natjecanja tijekom sezone. Razlika je što je od ove sezone 2.HMNL-istok treći rang natjecanja.

Novu sezonu otvaraju danas u 20:30 sati Slatina i Olimpijac, te Jakšić i Vinkovci. Posljednji susret 1. kola na rasporedu je sutra u Valpovu gdje Mala Mljekara dočekuje drugu momčad Osijeka. Ostaje za vidjeti kakav će biti “odnos snaga” ove sezone na Istoku, no pitanje je koji klubovi uopće imaju ambicije za plasman u 1.HMNL. Iz neslužbenih izvora doznajemo da jedino Slatina ima ambicije napredovati. Ta činjenica, kao i brojnost klubova u ovom natjecanju, s pravom povlače pitanje koliko je “reforma natjecanja” donijela futsalu na Istoku, no to je ipak tema za neku drugu prigodu…

Raspored 1. kola 2.HMNL-istok donosimo u nastavku.

1. kolo

Jerko Šimac
Jerko Šimachttps://www.crofutsal.com
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Naši sponzori

spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije objave