Alumnus objavio pojačanja u ženskoj ekipi “studentica”!

Alumnus Sesvete je na svom službenom facebook-profilu objavio pojačanja u ženskoj ekipi. Gabrijela Gaiser, Sara Ajel i Katarina Đukić nove su igračice “studentica”.

Gabrijela Gaiser zasigurno je najzvučnije pojačanje od spomenutog trojca. Riječ je o dojučerašnjoj igračici MC Plusa s kojim je osvojila dva naslova prvaka Hrvatske. Gabrijela je rođena 18.studenog 1995.godine, a uz futsal prethodnih je godina aktivno igrala i nogomet za zagrebački Agram i Osijek. Svakako vrijedi spomenuti i da je Gabrijela futsal-reprezentativka Hrvatske, a za Alumnus je već nastupala na neslužbenoj ligi prvakinja u Španjolskoj. Gabrijela je od nedavno i člancia CROfutsal tima, te vjerujemo da će sve futsal zaljubljenike uz dobrim nastupima na parketu razveseliti i dobrim člancima za stranice Vašeg omiljenog magazina. 😊

Sara Ajel u redove Alumnusa dolazi iz Meteore Futsal, a prethodno je nastupala za Sisciu. Sara je rođena 15.kolovoza 1991.godine, a ima i nogometno iskustvo nastupajući za Ivankovo i Dinamo Maksimir.

Katarina Đukić je rođena 31.siječnja 2000.godine, a u redove Alumnusa dolazi iz Mirlović Zagore, gdje je ostvarila prvo futsal iskustvo. Nogometni put započela je u Graničaru, a poslijednje četiri sezone nastupa za Viktoriju iz Slavonskog Broda.

Nakon objave pojačanja u ženskoj ekipi, s nestrpljenjem očekujemo objave vezane za muški dio “studenata”, koju je u ovom prijelaznom roku napustio niz igrača.

O nama Jerko Šimac

avatar
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Moglo bi vas zanimati

FUTSAL WEEK | Remi Hrvatske i Ukrajine

U susretu 2. kola “Futsal Week” turnira U19-reprezentacija koji se održava u Poreču, Hrvatska i …

FUTSAL WEEK | U19-reprezentacija bolja od Crne Gore!

Hrvatska U19-reprezentacija pobjedom je otvorila “Futsal Week” turnir koji se od 15. do 20. lipnja …