Alumnus objavio pojačanja u ženskoj ekipi “studentica”!

Alumnus Sesvete je na svom službenom facebook-profilu objavio pojačanja u ženskoj ekipi. Gabrijela Gaiser, Sara Ajel i Katarina Đukić nove su igračice “studentica”.

Gabrijela Gaiser zasigurno je najzvučnije pojačanje od spomenutog trojca. Riječ je o dojučerašnjoj igračici MC Plusa s kojim je osvojila dva naslova prvaka Hrvatske. Gabrijela je rođena 18.studenog 1995.godine, a uz futsal prethodnih je godina aktivno igrala i nogomet za zagrebački Agram i Osijek. Svakako vrijedi spomenuti i da je Gabrijela futsal-reprezentativka Hrvatske, a za Alumnus je već nastupala na neslužbenoj ligi prvakinja u Španjolskoj. Gabrijela je od nedavno i člancia CROfutsal tima, te vjerujemo da će sve futsal zaljubljenike uz dobrim nastupima na parketu razveseliti i dobrim člancima za stranice Vašeg omiljenog magazina. 😊

Sara Ajel u redove Alumnusa dolazi iz Meteore Futsal, a prethodno je nastupala za Sisciu. Sara je rođena 15.kolovoza 1991.godine, a ima i nogometno iskustvo nastupajući za Ivankovo i Dinamo Maksimir.

Katarina Đukić je rođena 31.siječnja 2000.godine, a u redove Alumnusa dolazi iz Mirlović Zagore, gdje je ostvarila prvo futsal iskustvo. Nogometni put započela je u Graničaru, a poslijednje četiri sezone nastupa za Viktoriju iz Slavonskog Broda.

Nakon objave pojačanja u ženskoj ekipi, s nestrpljenjem očekujemo objave vezane za muški dio “studenata”, koju je u ovom prijelaznom roku napustio niz igrača.

O nama Jerko Šimac

avatar
Rođen 1980.godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina od 2007.godine, od 2013.godine glavni urednik portala.

Moglo bi vas zanimati

Josip Radić: “Uvjeran sam da će bodovi ostati na Baldekinu”

Crnica je u prošlom kolu upisala drugu gostujuću pobjedu u ovoj sezoni svladavši favorizirano Novo …

Kristijan Grbeša: “Ova momčad Futsal Dinama se može potući sa svima!”

Porazom od Olmissuma produljila se rezultatska kriza Futsal Dinama. “Modri” su bili na korak do …