18.6 C
New York
spot_img
spot_img

Aurelia objavila ostanak četvorice igrača!

Objavljeno:

Nakon što je izborila povijesni uspjeh plasmanom u elitni razred hrvatskog futsala, vinkovačka Aurelia radi na igračkom kadru za sljedeću sezonu. Tako su “žuto-crni” još prošlog tjedna objavili kako su Josip Horvat, Sandro Sušac i Ivan Ferbežar potpisali trogodišnju vjernost klubu, a jučer je objavljeno kako je isto učinio i ponajbolji igrač Aurelije – Romeo Sušac.

 

Josip Horvat rođen je 25. siječnja 2004. godine u Vinkovcima, a član je Aurelije od 2017. godine. Prethodnih godina uz futsal je paralelno igrao i nogomet, gdje je nastupao za Vinkovce i Cibaliju, no od 2022. godine igra samo futsal. Josip Horvat je bio jedan od istaknutijih U19 reprezentativaca na Europskom prvenstvu koje se održalo u poreču, a intervju koji smo objavili s Josipom po završetku EURO-a možete pročitati ovdje.

Sandro Sušac rođen je 17. listopada 2003. godine u Vinkovcima, prije futsala igrao je nogomet za lokalne klubove (Sloga Mikanovci, Bedem Ivankovo, Mladost Vođinci, Cibalia), a član je “žuto-crnih” od ljeta 2019. godine.

Ivan Ferbežar rođen je 01. prosinca 2003. godine u Vinkovcima, kao i mnogi karijeru je započeo u nogometu gdje je igrao za Cibaliju, Dilj i Vukovar 1991., a od listopada 2017. godine član je Aurelije.

Romeo Sušac rođen je 28. kolovoza 2002. godine, te je kao i Sandro prošao kroz nekoliko lokalnih nogometnih klubova (Sloga Mikanovci, Mladost Vođinci, Cibalia, Vinkovci). Od listopada 2018. godine Romeo je član Aurelije, te prestaje s nogometom, a vrlo brzo to se pokazao kao pun pogodak s obzirom da je Romeo postao ponajbolji igrač kluba i najvažnija karika “zlatne generacije” juniorske momčadi “žuto-crnih”. Romeo je bio standardni U19 reprezentativac te je nastupio na U19 EURO-u u španjolskom Jeanu 2022. godine. Njegov ostanak za sada je najveće pojačanje Aurelije za koju tek očekujemo objavu pravih pojačanja, novih imena za premijernu sezonu u elitnom razredu hrvatskog futsala.

Jerko Šimac
Jerko Šimachttps://www.crofutsal.com
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Naši sponzori

spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije objave