22.9 C
New York
spot_img
spot_img

Čestitka predsjednika HNS-a povodom plasmana na Svjetsko prvenstvo

Objavljeno:

Predsjednik HNS-a Marijan Kustić čestitao je hrvatskoj futsalskoj reprezentaciji na izborenom plasmanu na Svjetsko prvenstvo. Čestitka je objavljena na službenim stranicama naše krovne nogometne organizacije, te Vam istu prensimo u cijelosti.

“Čestitam svim igračima i stručnom stožeru na čelu s izbornikom Mavrovićem na ovom sjajnom uspjehu, koji smo čekali 24 godine. No, tim je slađe proslaviti ovaj plasman, koji još jednom potvrđuje na koliko je visokoj razini i koliko je snažan hrvatski klupski i reprezentativni futsal. Posebno mi je drago zbog iskusnijih igrača koji su nekoliko puta bili vrlo blizu plasmana, preživjeli su neke bolne i tijesne poraze, i pokazali da se upornost, vjera i borbenost uvijek na kraju isplate. Zahvaljujem i navijačima na odličnoj podršci u ispunjenom Draženovom domu. Ovaj veliki uspjeh kruna je napora svih u hrvatskom futsalu, u koji HNS godinama ulaže sve više, pa čestitke i zahvale idu i svim klubovima, trenerima, igračima i dužnosnicima koji se svakodnevno trude da hrvatski futsal napreduje. Uvjeren sam da će naša reprezentacija imati što reći u Uzbekistanu te da će na Svjetskom prvenstvu igrati važnu ulogu. Neka reprezentativci s jednakim žarom brane hrvatske boje i donesu nam nove radosti.”

Jerko Šimac
Jerko Šimachttps://www.crofutsal.com
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Naši sponzori

spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije objave