30.2 C
New York
spot_img
spot_img

Crnica objavila dolazak prvog ovoljetnog pojačanja

Objavljeno:

Iako ljetni prijelazni rok još službeno nije ni započeo, mnogi klubovi već su itekako aktivni po pitanju slaganja momčadi za predstojeću sezonu. Jedan od klubova koji su do sada bili manje aktivni je šibenska Crnica koja je u noćnim satima objavila dolazak prvog ovoljetnog pojačanja.

 

Nairton Severiano da Silva Filho rođen je 17. rujna 1999. godine u brazilskom Recifeu, a u redove šibenskog prvoligaša dolazi iz latvijskog RFS Futsal. Karijeru je započeo u Corinthiansu, a u Brazilu je nastupao i za Marechal Futsal, Joaçaba Futsal i Tubarão. Prošlu sezone Nairton je iskusio prvi inozemni angažman nastupajući za latvijski RFS Futsal, gdje je bio jedan od stožernih igrača momčadi. Nairton igra na poziciji desnog beka, gdje će upotpuniti mjesto u momčadi upražnjeno odlaskom Milosavljevića s kojim nije dogovoren nastavak suradnje. Podsjetimo, uz Milosavljevića redove Crnice ovog su ljeta napustili Pavić i Copić, te je dolazak Brazilca Nairtona samo prvi u nizu očekivanih pojačanja. Dogovoren je nastavak suradnje s Brazilcem Feltrinom, a iz kluba najavljuju još jedno veliko pojačanje kao i dolazak nekoliko mladih igrača koji će zaoštriti konkurenciju u momčadi Saše Subotića.

Ala Nairton é o oitavo reforço do Joaçaba Futsal para 2022 - Notícias - Joaçaba Futsal

Jerko Šimac
Jerko Šimachttps://www.crofutsal.com
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Naši sponzori

spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije objave