17.2 C
New York
spot_img
spot_img

Crnica, Vrgorac, Novo Vrijeme i Torcida na Kupu grada Šibenika

Objavljeno:

“U nedjelju svi na Baldekin!”. Poklič je to kojim na službenim stranicama šibenske Crnice pozivaju sve ljubitelje futsala na tradicionalni pripremni futsal turnir “Kup grada Šibenika” koji se povodom obilježavanja Dana grada Šibenika i blagdana sv. Mihovila održava na šibenskom Baldekinu. Deveto je ovo izdanje ovog tradicionalnog turnira na kojem ćemo ove godine gledati četiri prvoligaške momčadi: Crnicu (domaćin turnira), Novo Vrijeme, Torcidu i Vrgorac.

 

Ovaj turnir već tradicionalno dolazi uoči početka sezone, te je mnogim klubovima proteklih sezona bio dobra “generalna proba” uoči početka sezone. Program na šibenskom Baldekinu u nedjelju počinje u 16:00 sati, a kraj je predviđen nešto iza 21:00 sati. Utakmice se igraju u nešto skraćenom obliku (2×15 minuti), a nakon što se odrigraju polufinalni dvoboji na rasporedu su utakmica za 3. mjesto i finalni dvoboj. Podsjetimo, prošlogodišnje izdanje ovog turnira osvojila je splitska Torcida, a zanimljivo je da je lani na turniru sudjelovala ista četvorka koju ćemo gledati i ove nedjelje.

Ulaz na tribine Baldekina je slobodan za gledatelje, a raspored Vam donosimo u nastavku.

16:15 CRNICA – VRGORAC
17:30 NOVO VRIJEME – TORCIDA
18:30 Utakmica za 3. mjesto
20:00 Finale
21:15 Proglašenje pobjednika

Jerko Šimac
Jerko Šimachttps://www.crofutsal.com
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Naši sponzori

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije objave