Fabet kladionica

Danas se nastavlja natjecanje 1.HMNL za žene!

Danas se u zadarskoj dvorani na Višnjiku nastavlja natjecanje prvog turnira 1.HMNL za žene!
Organizacijom i provedbom 1. Prvenstva Hrvatske u futsalu MNK „Super Chicks“ iz Poličnika pozitivno je iznenadio sve prisutne u dvorani Krešimira Ćosića. Upravo se to, kako je klub iz Poličnika postavio visoke kriterije svim idućim domaćina najčešće moglo čuti prvog dana na zadarskom Višnjiku. I to od svih sudionika, bilo da je riječ o samim igračicama, njihovim trenerima ili predstvanicima Hrvatskog nogometnog saveza. To su i na činu samog svečanog otvaranja potvrdili Romeo Čižmešija, tajnik Komisije za mali nogomet HNS-a te prof. Josip Bepo Bajlo, član Izvršnog odbora Nogometnog saveza Zadarske županije, koji je uz dobrodošlicu ekipama, natjecanje i službeno proglasio otvorenim.
Ako je i bilo nekih sumnji po pitanju ženskog futsala, nakon prvog dana natjecanja i prezentiranog u Zadru, sada više nema povratka natrag. Ženski je futsal u Hrvatskoj pustio korijene u brojnim sredinama, a kvaliteta svih sedam subotnjih utakmica bila je na visokoj razini. Bez pretjerivanja i lažne patetike. Većina ekipa na taktičkoj su razini odlično organizirane, a pojedinačno se za mnoge cure i njihove poteze otimao uzdah kako im u baratanju loptom nisu ravne ni muške kolege. To se prije svega odnosi na igračice zagrebačkog Alumnusa, koje zavidnu fizičku pripremljenost duguju našem kolegi novinaru Alanu Sinovčiću. Kvalitetnom ekipom i pratećom logističkom potporom odskače Split Tommy, dok je moćnu i čvrstu ekipu prezentirao MC Plus iz Stupnika, unatoč porazu od domaćih „Superčiksica“.
Od najavljenih deset, u dvorani Krešimir Ćosić na prvom PH u futsalu, ipak se pojavila jedna ekipa manje. Odustao je Osijek, u posljednji trenutak, zbog nekih admistrativnih problema oko registracije igračica. Nakon prvih utakmica jedine su Splićanke sa dvije pobjede kao i domačin iz Poličnika, dok su dobar dojam ostavile Riječanke i Pula.

1.KOLO 12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
Kozakiv – Rugvica
ŽNK Rijeka – Split Tommy
Osijek – Alumnus
Istra – Mirlović Zagora
Super Chicks – MC Plus
4:0
1:3

5:1
2:1
2.KOLO 17:00
18:00
19:00
Split Tommy – Kozakiv
Alumnus – Rugvica
Mirlović Zagora – Super Chicks
3:0
10:0
0:8

Nakon odustajanja Osijeka došlo je do promjena u rasporedu odigravanja susreta za danas. Od 10 do 15 sati u dvorani “Krešimir Ćosić” utakmice će se odigravati prema slijedećem rasporedu:

10:00 Istra – Alumnus
11:00 MC Plus – ŽNK Rijeka
12:00 Rugvica – Split Tommy
13:00 Istra – Super Chicks
14:00 ŽNK Rijeka – Mirlović Zagora
15:00 Kozakiv – MC Plus

O nama Jerko Šimac

avatar
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Moglo bi vas zanimati

Raspored i delegiranje službenih osoba 3. i 4. utakmice finala doigravanja

U petak i nedjelju na rasporedu su treći i četvrti susret finala doigravanja za prvaka …

VIDEO | Marinović strijelac u gostujućoj pobjedi kod ElPozo Murcie!

Dario Marinović nastavlja sa sjajnim igrama u Španjolskoj! Hrvatski reprezentativac postigao je novi zgoditak u …