30.2 C
New York
spot_img
spot_img

Davor Kanjuh je završio igračku karijeru!

Objavljeno:

Nakon godine pauze od aktivnog igranja futsala Davor Kanjuh se početkom protekle sezone priključio slovenskom Dobovcu te osvojio slovensko prvenstvo i kup i igrao Ligu prvaka, a kako je najtrofejniji slovenski klub na društvenim mrežama objavio, definitivno je odlučio okončati igračku karijeru.

Davor Kanjuh je rođen 20. srpnja 1989. godine u Zagrebu. Futsal karijeru je počeo 2014. godine u Nacionalu čiji je igrač bio godinu dana i s kojim je osvojio prvenstvo i kup, a potom je prešao u redove Futsal Dinama čiji je bio kapetan i apsolutni rekorder po broju nastupa i golova u plavom dresu. U 167 nastupa Kanjuh je postigao ukupno 93 zgoditka. U kadru hrvatske reprezentacije se prvi put pojavio 1. studenog 2016. u dvoboju protiv Mađarske i od tada je skupio 34 nastupa i postigao sedam pogodaka. Posljednji nastup je imao u porazu protiv Slovačke krajem siječnja 2022. godine. U ljeto te iste godine došlo je do iznenađujućeg raskida suradnje s Futsal Dinamom. Popularni Dado odlučio je uzeti pauzu od futsala te se tako nakon godinu dana vratio na futsal parkete. U prošloj sezoni postigao je osam pogodaka u dresu Dobovca. Kanjuhu želimo puno sreće u životu!

Marin Kraljević
Marin Kraljevićhttps://www.crofutsal.com
Marin Kraljević je novinar i voditelj marketinga na CROfutsal portalu. 33-godišnji magistar komunikacijske i informacijske tehnologije radi na portalu od lipnja 2020. godine.

Naši sponzori

spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije objave