20 C
New York
spot_img
spot_img

Dean Moravac i Chus i sljedeće sezone u Puli!

Objavljeno:

Stanoinvest Futsal Pula je već objavila ostanak španjolskog stratega i Daniela Moravca i kapetana Mataje, dok su klub napustili Gozi i Arthur, a proteklih dana objavljena su i dva nova produženja ugovora. Na dvije nove sezone potpisao je Dean Moravac, dok je na jednu potpisao Manuel Jesus Blazques Pacheco, poznatiji kao Chus.

Dean Moravac je rođen 17. siječnja 1999. godine. Futsal karijeru je počeo 2016. godine u Potpićanu u kojem je ostao sljedeće četiri sezone. Potom je zajedno s bratom blizancem, Danielom odigrao jednu sezonu u MNE Verudi koja se nakon te sezone i ugasila, a onda su zajedno došli u svoj današnji klub. Ove sezone je odigrao 27 utakmica i postigao osam pogodaka.

Manuel Jesus Blazquez Pacheco rođen je 3. ožujka 1992. godine u španjolskoj Salamanci te je cijelu karijeru prije dolaska u Pulu proveo u Španjolskoj. Karijeru je započeo u Deportivo Albenseu, a nastupao je za brojne klubove: Santiago Futsal, Segovia, Pescados Rubén Burela, Manzanares, Noia, Ejido. Pretprošle sezone nastupao je za drugoligaša Ejido. U 30 prošlosezonskih nastupa za pulskog prvoligaša upisao je 14 pogodaka.

Marin Kraljević
Marin Kraljevićhttps://www.crofutsal.com
Marin Kraljević je novinar i voditelj marketinga na CROfutsal portalu. 33-godišnji magistar komunikacijske i informacijske tehnologije radi na portalu od lipnja 2020. godine.

Naši sponzori

spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije objave