30.2 C
New York
spot_img
spot_img

Dino Kovač više nije trener Uspinjače Gimke!

Objavljeno:

Dino Kovač više nije trener prve momčadi Uspinjače Gimke! Vijest je to koju je klub objavio na svojim službenim stranicama. Nakon što klub u protekloj sezoni nije uspio izboriti opstanak u elitnom razredu hrvatskog futsala, vodstvo kluba odlučilo se na smjenu trenera koji ipak ostaje u klubu kao voditelj i trener u akademiji.

 

Dino Kovač rođen je 5. svibnja 1982. godine, a u bogatoj igračkoj karijeri nastupao je za niz klubova. Orkan Zagreb, Sokoli Samobor, Nacional Zagreb, Petrinjčica, Renault Auto Krešo, Zagreb Zapad, Novi Marof, Murter i Rugvica klubovi su za koje je Kovač nastupao, a prije dvije godine preuzeo je prvu momčad Uspinjače Gimke koja se tada natjecala u drugom razredu hrvatskog futsala. S Kovačem na klupi Uspinjača Gimka je osvojila naslov prvaka 2.HMNL-zapad, te je kroz Ligu za popunu 1.HMNL izborila plasman u elitni razred hrvatskog futsala. Na žalost, u prošloj sezoni Uspinjača Gimka nije uspjela izboriti opstanak, ponajprije zahvaljujući izuzetno lošem učinku u jesenskom dijelu sezone. U proljetnom dijelu sezone gledali smo preporođenu Uspinjaču Gimku, no dobri proljetni rezultati nisu bili dovoljni za opstanak kluba među najboljima, kao ni za ostanak Kovača na klupi. Uspinjača Gimka će tako u sljedećoj sezoni nastupati u 1.HMNL, s nadom za povratak u najviši rang hrvatskog futsala, a ostaje za vidjeti koji će trener voditi momčad u pohodu na ostvarenje klupskih ciljeva.

Jerko Šimac
Jerko Šimachttps://www.crofutsal.com
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Naši sponzori

spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije objave