17.6 C
New York
spot_img
spot_img

NAJAVA | Drugo izdanje memorijalnog turnira “Prijatelji za Marina”

Objavljeno:

Ovu subotu, 16. rujna će se održati drugo izdanje Memorijalnog malonogometnog turnira “Prijatelji za Marina”. Turnir je organiziran u spomen prerano preminulom mladom nogometašu Marinu Ćaćiću. Na turniru su prošle godine sudjelovali prvoligaš Futsal Dinamo, Lika Šport, koja je ujedno i organizator turnira, te drugoligaši Rijeka i Šibenik 1983, dok će ponovno ove godine sudjelovati Lika Šport i Šibenik 1983, dok su novi klubovi na ovom turniru slovensko Dobrepolje te naš drugoligaš Split Trumm.

Marin Ćaćić je rođen 1. siječnja 1998. godine u Gospiću, ali je gotovo cijeli život proveo u Ličkom Osiku. U osmoj godini života počeo se baviti nogometom u Croatii iz Ličkog Osika, a godinu dana kasnije i futsalom u Liki Šport. Član malonogometnog kluba je bio sljedećih 10 godina, a nogometnu karijeru je nakon Croatie nastavio u Rijeci 2013. godine. Nakon Rijeke nosio je dres Nehaja iz Senja, a potom je uslijedio prvi inozemni angažman, odlazak u talijanski Isernie u kojem se zadržao godinu dana. Uslijedio je potom povratak u Hrvatsku te igranje za zagrebačko Trnje i povratak u Nehaj. Pola sezone je proveo u Jedinstvu iz Bihaća, a po završetku tog angažmana se po drugi put vratio u Nehaj koji mu je bio i zadnji klub u njegovog karijeri. U prosincu pretprošle godine se srušio tijekom utakmice na 1. Božićnom turniru u Gospiću. Ekipa iz KBC-a Rijeka je pokušala spasiti život, ali nisu uspjeli. Karijera mladića koji je uskoro trebao proslaviti 24. rođendan je tako iznenada prekinuta, ali sjećanja na njega su ostala. Stadion u Ličkom Osiku je dobio ime po njemu, a prošle godine su njegovi prijatelji i pokrenuli u uvodu spomenuti memorijalni turnir čiji Vam raspored donosimo u nastavku.

GRADSKA SPORTSKA DVORANA U GOSPIĆU (subota, 16. rujna):

12:45 Svečanost otvaranja memorijalnog malonogometnog turnira

13:00 1. polufinalna utakmica: MNK Lika Šport – MNK Šibenik 1983

14:15 2. Polufinalna utakmica: FC Dobrepolje – MNK Split Trumm

15:30 Odmor zbog ručka

17:00 Utakmica za 3.mjesto

18:15 Finale

19:00 Svečanost zatvaranja memorijalnog malonogometnog turnira

Prije turnira će s početkom u 12 sati biti održana posjeta posljednjem počivalištu Marina Ćaćića na groblju u Ličkom Osiku.

Marin Kraljević
Marin Kraljevićhttps://www.crofutsal.com
Marin Kraljević je novinar i voditelj marketinga na CROfutsal portalu. 33-godišnji magistar komunikacijske i informacijske tehnologije radi na portalu od lipnja 2020. godine.

Naši sponzori

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije objave