-1.4 C
New York
spot_img
spot_img

Duje Bajrušović na klupi Novog Vremena!

Objavljeno:

Dvije godine nakon što je napustio Novo Vrijeme i prešao u splitski Universitas, Duje Bajrušović vraća se u Makarsku! No ipak, Bajrušović se u redove Makarana ne vraća kao igrač, već upravo u Makarskoj otvara novo poglavlje svoje karijere. Naime, Duje Bajrušović novi je trener Novog Vremena, te će upravo na mjestu gdje je doživio vrhunac igračke karijere započeti svoju trenersku karijeru. Vijest je potvrdio klub objavom na svojim službenim stranicama.

 

Duje Bajrušović rođen je 27. listopada 1984. godine u Splitu, a futsal-karijeru započeo je prije 22 godine u splitskim Mejašima. U ljeto 2005. godine Bajrušović odlazi u Gospić, no nakon samo jedne sezone vraća se u Mejaše gdje provodi još jednu sezonu. U ljeto 2007. godine Bajrušović prelazi u Split gdje provodi naredne četiri sezone, da bi se u ljeto 2011. godine još jednom vratio u Mejaše. U splitskom “Divu iz predgrađa” Bajrušović je odigrao još jednu sezonu nakon koje se ponovno vraća u Split, da bi u ljeto 2013. godine prihvatio poziv iz Makarske. Dvije sezone u Makarskoj i ovaj Splićanin po treći put odlazi u Split, no nakon neuspjeha Split Tommyja u pohodu na naslov prvaka Bajrušović se vraća u Makarsku, te je u sezoni 2017/2018 bio ključan čovjek pohoda Novog Vremena Apfel na naslov prvaka Hrvatske. Bajrušović je bio apsolutni junak Makarana u finalnoj seriji gdje je maestralnom igrom donio u Makarsku naslov prvaka protiv svog Splita. Zavrijedio je Bajrušović “Trofej CROfutsal” kao najbolji igrač Hrvatske u 2018. godini. Tepalo se tada Bajrušoviću “Sveti Duje Makarski”, no tri godine kasnije došlo je vrijeme za rastanak. Bajrušović je prešao u splitski Universitas, no nakon jedne sezone u redovima “studenata” došlo je vrijeme za novu promjenu, te Bajrušović prihvaća poziv Tea Strunje i odlazi u ambicioznog šibenskog drugoligaša Šibenik 1983. Nakon jedne sezone u drugoligaškom društvu Bajrušović se vraća na prvoligaške parkete, no ovoga puta u ulozi trenera, te će u Makarskoj s klupe voditi svoje nekadašnje suigrače u pohodu na vrh hrvatskog futsala. Bajrušoviću je ukazano veliko povjerenje, a ostaje za vidjeti može li ovaj srčani Splićanin kao trener usrećiti makarsku publiku kao što je to učinio kao igrač…

Jerko Šimac
Jerko Šimachttps://www.crofutsal.com
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Naši sponzori

spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije objave