17.2 C
New York
spot_img
spot_img

Ghia Sport i HNS potpisali novi dvogodišnji ugovor

Objavljeno:

Hrvatski nogometni savez i tvrtka Ghia Sport iz Pazina, službeni distributeri popularnog brenda Topstar, potpisali su novi dvogodišnji ugovor. Ovim ugovorom lopta Topstar Sala + će u sezonama 2023./2024. i 2024./2025. biti službena lopta 1.HMNL.

Topstar Sala + lopta je FIFA Quality Pro lopta , koja je posebno dizajnirana upravo za hrvatsko tržište, napravljena je po uzoru na nekadašnju popularnu loptu Mikasa +FLL555, loptu koja je neprekidno bila službena lopta 1.HMNL i 2.HMNL čak sedam godina, zaključno sa sezonom 2020./2021.

Topstar Sala + lopta polučila je ogroman uspjeh na tržištu od kada se pojavila kao zamjena upravo za navedenu Mikasu, jer svojim performansama, teksturom i ostalim karakteristikama (osim dizajnom) neodoljivo podsjeća na istu.

Svi su klubovi kroz prošlu sezonu bili itekako zadovoljni s loptom Topstar Sala +, te će se tako ova uspješna suradnja nastaviti i kroz naredne dvije sezone.

Jerko Šimac
Jerko Šimachttps://www.crofutsal.com
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Naši sponzori

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije objave