18.6 C
New York
spot_img
spot_img

HMNL | Luka Pavlović novi je vratar Novog Vremena!

Objavljeno:

Nakon francuskog reprezentativca Arthura, Novo Vrijeme je danas predstavilo i drugo pojačanje za sljedeću sezonu. Riječ je o Luki Pavloviću, vrataru koji u redove makarske momčadi dolazi iz splitskog Hajduka.

 

Luka Pavlović je rođen 20. listopada 1998. godine. Futsal karijeru je počeo 2013. godine u Mejašima, a dvije godine kasnije je prešao u Torcidu u kojoj provodi godinu i pol dana, a u drugoj polovici 2015. godine prelazi u Split u kojem je bio sve do ljeta 2021. godine. Zajedno s Čizmićem, današnjim golmanom Olmissuma, Pavlović je činio golmanski duo u najtrofejnijem hrvatskom klubu. U ljeto 2021. godine Pavlović prelazi u splitski Universitas gdje je u dvije sezone odličnim predstavama zaradio i poziv u seniorsku reprezentaciju, te se četiri puta našao u rosteru hrvatske reprezentacije. Sredinom srpnja 2023. godine objavljen je transfer Pavlovića u azerbajdžanski Araz Nakhcivan, a naš je vratar bio u kadru momčadi u Preliminarnoj rundi UEFA Futsal Lige prvaka. No ipak, samo dva mjeseca kasnije Pavlović napušta redove azerbajdžanskog prvaka i vraća se u Hrvatsku gdje pristupa ambicioznom splitskom Hajduku. S Hajdukom je Pavlović osvojio naslov prvaka 2.HMNL-jug, no završni dio sezone (Liga za popunu 1.HMNL) Pavlović je zbog neslaganja s upravom kluba bio izvan prve momčadi, te je njegov odlazak bio i očekivan. U Makarskoj će Pavlović nadomjestiti upražnjeno mjesto u momčadi nastalo “umirovnjenjem” Jakše Hercega koji ostaje u klubu kao trener vratara. Podsjetimo, uz spomenutog Hercega makarsku su momčad napustili Vuković, Kazazić, Mudronja, Musinov, Čičić i Barbarić, te trener Bajrušović. Na mjesto trenera prve momčadi vratio se Ivan Božović, dok je uz Pavlovića novo ime već ranije spomenuti francuski reprezentativac Arthur.

Jerko Šimac
Jerko Šimachttps://www.crofutsal.com
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Naši sponzori

spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije objave