18.6 C
New York
spot_img
spot_img

Kristijan Postružin nakon dvije godine odlazi iz Futsal Dinama!

Objavljeno:

Kristijan Postružin odlazi iz Futsal Dinama! Vijest je to koja je mnoge iznenadila, a koju je danas hrvatski reprezentativac objavio na društvenim mrežama. Nakon dvije sezone u redovima “plavih”, Kristijan Postružin se okreće novim izazovima u karijeri.

Postružin se od Futsal Dinama oprostio objavom zahvale koju prenosimo u cijelosti.

Rastanak nije zbogom, rastanak je samo doviđenja…..i veliko hvala. Hvala mojoj futsal obitelji za 2 godine u kojima smo zajedno postigli postignuća koja možda ni sami nismo očekivali iako smo za njih iscrpno trenirali i radili, zajedno prošli nezaboravne trenutke koje ću zauvijek pamtiti, bili i disali kao jedno, za šta su dokaz u 3 trofeja koje smo ponosno podigli. Hvala šta ste bili moja obitelj, moj dom, moj dnevni boravak i moj najbolji prijatelj. Hvala svim navijačima na bezuvjetnoj podršci i hvala što ste nas nosili i dizali kada nam je bilo najpotrebnije da zajedno radimo čuda. Hvala na ljubavi, hvala na podršci, hvala na kritici. Hvala do ponovnog susreta………. Vaš Kristijan Postružin

Kristijan Postružin rođen je 28. kolovoza 1995. godine u Zagrebu, a s nepunih 29 godina na leđima ima iza sebe već 12 sezona u futsalu. Na početku karijere Postružin je nastupao za Petar, Zagreb Zapad i Uspinjaču, da bi s 18 godina prešao u Alumnus s kojim osvaja naslov prvaka Hrvatske i skreće pažnju na sebe. Uslijedile su epizode u španjolskom Santiagu, francuskom Toulonu, te na koncu povratak u Hrvatske gdje je nastupao za Uspinjaču i Nacional. U ljeto 2018. godine Postružin prelazi u slovenski Dobovec no nakon samo jedne sezone vraća se u Uspinjaču, odakle godinu dana kasnije prelazi u omiški Olmissum u kojem je proveo dvije sezone. Iz Olmissuma je Postružin prešao u Futsal Dinamo s kojim je kao i s Omišanma iskusio osvajanje naslova prvaka Hrvatske i nastup u Ligi prvaka. Ostaje za vidjeti gdje će Postružin nastaviti karijeru, no vjerujemo da će i ta vijest biti objavljena uskoro.

Jerko Šimac
Jerko Šimachttps://www.crofutsal.com
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Naši sponzori

spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije objave