24.7 C
New York
spot_img
spot_img

Kuzmanić u Hajduku, Podstrana predstavila nova pojačanja

Objavljeno:

Prije četiri dana Hajduk je predstavio Marina Babića kao novog trenera prve momčadi, dok je Podstrana prije nepunih mjesec dana objavila spektakularan dolazak Stjepana Perišića. Jučer su pak ova dva drugoligaša, koji su se lani natjecali u županijskom rangu natjecanja, predstavili nova pojačanja. Tako je Hajduk objavio dolazak Denisa Kuzmanića iz redova Torcide, dok u Podstrani bilježimo čak četiri nova igrača.

Denis Kuzmanić rođen je 10. srpnja 1988. godine, a ovaj iskusni 35-godišnjak je nakon nogometne karijere aktivno igranje futsala započeo 2016. godine u Solinu. Nakon samo pola sezone Kuzmanić prelazi u redove Torcide, da bi u ljeto 2019. godine prešao u Bačvice. Nakon jedne sezone u Bačvicama sljedeću sezonu Kuzmanić je proveo u Splitu, da bi prošlog leta prešao u Torcidu gdje je po prvi put iskusio prvoligaški futsal. Ovog ljeta Kuzmanić se odlučio na novu promjenu, odlazak u redove još jednog splitskog kluba. Hajduk je u prošloj sezoni osvojio naslov prvaka Splitsko-dalmatinske županijske lige, a dolazak najprije trenera Babića, a sada i Kuzmanića dokaz su da u Hajduku namjeravaju igrati značajnu ulogu u novoj sezoni 2.HMNL-jug.

Nakon dovođenja Perišića sigurno je da momčad Podstrane mnogi ne gledaju istim očima. Ova mlada momčad je još prije dvije sezone osvojila naslov prvaka Splitsko-dalmatinske županijske lige, ali u razigravanju nije izboren plasman u 2.HMNL-jug. Lani je pak Podstrana okončala natjecanje tek na 4. mjestu (iza Hajduka, Solina i Kaštela), no ipak je “na mala vrata” izboren plasman u 2.HMNL-jug. U Podstrani ne žele biti statisti u 2.HMNL-jug, a u prilog tome govori i angažman još četvorice igrača. Tako su novi igrači Podstrane Marin Vuković, Roko Vrdoljak, Ivan Vukas i Stipe Dolić. Marin Vuković je 21-godišnjak koji je u dosadašnjoj karijeri nastupao za Split i Solin 1983, dok je nešto iskusnije Roko Vrdoljak u dosadašnjoj karijeri nastupao za Hajduk, Split, Genius i Bačvice. Ivan Vukas je 20-godišnjak koji do sada nije imao značajnija futsal iskustva, a u spomenutom četvercu zasigurno je Stipe Dolić najzvučnije ime. U dosadašnjoj karijeri Dolić je nastupao za Mulinu, Torcidu, Solin 1980, Genius i na koncu Kaštela iz kojih i dolazi u redove Podstrane.

Momčadima Hajduka i Podstrane ovim putem želimo mnogo sreće i uspjeha u predstojećoj sezoni!

Jerko Šimac
Jerko Šimachttps://www.crofutsal.com
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Naši sponzori

spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije objave