19.1 C
New York
spot_img
spot_img

Luketin je novi trener vratara akademije Murtera!

Objavljeno:

Malonogometni klub Murter je na svojim društvenim mrežama objavio kako novog trenera vratara u njihovoj akademiji. Tu će funkciju obavljati naš legendarni vratar, Žarko Luketin koji će se tako okušati i u trenerskim “vodama”.

 

Žarko Luketin je rođen 16. ožujka 1989. godine, a futsal karijeru je počeo igrajući za splitski Škver. Braneći boje UHBDDR-a iz Dugopolja Luketin je došao do statusa vratara U-21 reprezentacije gdje ga je trenirao Mladen Perica-Štrla. Uslijedila je epizoda u Muć Bitumini gdje u premijernoj prvoligaškoj sezoni pokazuje svu raskoš svog talenta. Korak naprijed bio je prijelazak u Mejaše, a zatim u Vrgorac s kojim je došao na korak do naslova prvaka Hrvatske. Naslov prvaka Luketin je osvojio prelaskom u zagrebački Nacional gdje se profilirao kao ponajbolji vratar Hrvatske. U ljeto 2016. godine Luketin potpisuje za Split, gdje u tri sezone ne uspijeva sa Splićanima osvojiti naslov prvaka Hrvatske te za utjehu osvaja tek kup Hrvatske. Iz Splita Luketin odlazi u omiški Olmissum te je jedan od najzaslužnijih za uzlet i dominaciju Omišana koji su u spomenute dvije sezone osvojili dva naslova prvaka, kup i superkup Hrvatske. Luketin je potom Omiš zamijenio Pulom s kojom u premijernoj prvoligaškoj sezoni dolazi do finala doigravanja. Nakon Pule popularni “Žare” se “spustio” do Šibenika te je protekle dvije sezone vratar Crnice. Luketinu želimo puno sreće u trenerskim vodama!

Marin Kraljević
Marin Kraljevićhttps://www.crofutsal.com
Marin Kraljević je novinar i voditelj marketinga na CROfutsal portalu. 33-godišnji magistar komunikacijske i informacijske tehnologije radi na portalu od lipnja 2020. godine.

Naši sponzori

spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije objave