18.6 C
New York
spot_img
spot_img

Matej Perović napustio Square i prešao u Aureliju!

Objavljeno:

Nakon što su po završetku sezone klub napustili Guilherme dos Santos, Lassi Lintula i Djaelson Cavalcante Alves Filho, te trener Marin Jukić, dubrovački Square danas je objavio odlazak još jednog igrača. Riječ je o Mateju Peroviću, 7

 

Matej Perović je rođen 31. listopada 1998. godine u Dubrovniku te je upravo u Squareu u listopadu 2016. godine počeo svoju futsal karijeru, no nakon svega par mjeseci je prešao u redove Sokol Dubravke u kojoj se zadržao jednu polusezonu. Uslijedile su potom dvije godine u dubrovačkom SSSD-u i povratak u Square, no ponovno nakratko jer u veljači 2020. godine odlazi u Omblu čiji dres nosi pola godine. Prešao je potom u zagrebački Alumnus za koji je igrao jednu sezonu nakon čega se drugi put vraća u Square. Posljednje tri sezone Perović je nosio dres Squarea, no u netom završenoj sezoni je izbivao s parketa zbog ozljede.

Perović će karijeru nastaviti u vinkovačkoj Aureliji koja je objavila njegov dolazak na svojim službenim stranicama. Nakon objave produžetka suradnje s nekoliko domaćih igrača, Perović je prvo pojačanje u redovima “žuto-crnih” koji nakon povijesnog plasmana u elitni razred hrvatskog futsala imaju zadatak izboriti opstanak u sezoni koja je pred nama.

Jerko Šimac
Jerko Šimachttps://www.crofutsal.com
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Naši sponzori

spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije objave