30.2 C
New York
spot_img
spot_img

Matheus Dener novo je pojačanje Osijeka!

Objavljeno:

Osijek je jučer predstavio novo pojačanje za sezonu koja je pred nama. “Bijelo-plavi” su izuzetno aktivni u ovom prijelaznom roku, pa su tako jučer predstavili već šesto novo ime u prvoj momčadi. Nakon trenera Tarantina, povratnika Duvančića, vratara Ditana i slovenskih reprezentativaca Bukovca i Hozjana, Osječani su jučer predstavili Brazilca Matheusa Denera.

 

Matheus Dener Micoski Lucas rođen je 10. listopada 1996. godine u brazilskoj Curitibi. Riječ je o iskusnom 28-godišnjaku koji je još kao mladi 18-godišnjak 2015. godine napustio brazilsku Paranu Futsal i prešao i talijansku Gruppo Fassinu. U Italiji je Dener “izgradio ime” igrajući punih osam godina. Tako je nastupao za Luparense, Cisternino, Bisceglie, Latinu, Ciampino, a potpunu igračku afirmaciju stekao je u Came Dossonu gdje je u dvije i pol sezone sjajnim igrama zavrijedio transfer u španjolski Levante. U Španjolskoj Dener ipak nije igrao na razini talijanskih izdanja, pa se prošlog ljeta vratio u Italiju gdje je pristupio Pesaru, da bi na polusezoni još jednom odlučio prihvatiti poziv iz Španjolske te je nastupao za Riberu Navarru. Dener igra na poziciji pivota, a krasi ga fizička snaga i razoran ljevica kojom nerijetko zna zabijati i iz vanjskih pozicija. Trener Tarantino je tijekom dugogodišnjeg rada u Italiji dobro upoznat s igračkim kvalitetama Denera, a iskustvo i CV ovog brazilskog pivota daje nam za vjerovati da su “bijelo-plavi” u njemu dobili pravo pojačanje.

Jerko Šimac
Jerko Šimachttps://www.crofutsal.com
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Naši sponzori

spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije objave