22.9 C
New York
spot_img
spot_img

Mišo Lončar i sljedeće sezone na klupi Splita!

Objavljeno:

Nakon objave ostanka Ive Zokovića na čelu kluba, te dolaska Marina Musinova kao prvog pojačanja za sljedeću sezonu, Split je danas objavio kako će Mišo Lončar i u sljedećoj sezoni biti trener prve momčadi kluba.

 

Mišo Lončar rođen je 04. siječnja 1982. godine u Splitu, a futsal-karijeru započeo je u Škveru. Od 2006. do 2009. godine Mišo Lončar je bio vratar Splita, te je ujedno bio i kapetan kluba. Nastupao je Lončar za brojne splitske klubove (Torcida, Muć Bitumina, Arena, Mejaši, Ustanik, Hajduk), a 2020. godine vratio se u Split, te je obnašao funkciju tajnika kluba, trenera vratara i pomoćnog trenera. Nakon odlaska trenera Antuna Bačića uprava kluba ukazala je povjerenje Miši Lončaru koji je od ljeta 2021. godine trener prve momčadi. Ostankom Lončara na klupi u Splitu su se odlučili na kontinuitet, a iz kluba poručuju kako je cilj u predstojećoj sezoni pohod na vrh i borba za povratak najtrofenijeg hrvatskog kluba tamo gdje pripada, u najviši rank hrvatskog futsala.

Jerko Šimac
Jerko Šimachttps://www.crofutsal.com
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Naši sponzori

spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije objave