18.6 C
New York
spot_img
spot_img

Nicolas Menendez – novi Francuz u Makarskoj!

Objavljeno:

Novo Vrijeme bez ikakve je dvojbe najaktivniji klub netom po završetku sezone. Makarani su po završetku sezone objavili kako u novu sezonu ulaze bez Hercega, Vukovića, Kazazića, Mudronje, Musinova, Čičića i Barbarića, a uz spomenute igrače Makarsku je napustio i trener Duje Bajrušović. Nova imena u makarskoj svlačionici su pak trener Božović, vratar Pavlović, povratnik Andrijašević i francuski pivot Arthur, a danas su Makarani objavili dolazak još jednog francuskog reprezentativca. Naime, novi igrač Novog Vremena je 28-godišnji francuski reprezentativac Nicolas Menendez.

 

Nicolas Menendez rođen je 03. veljače 1996. godine, a futsal karijeru započeo je u francuskom Roubaixu gdje je proveo dvije sezone. Nakon toga prelazi u Béthune Futsal gdje je u naredne četiri sezone stekao punu igračku afirmaciju. U redove Novog Vremena Menendez dolazi iz redova AJS Toulousea gdje je igrao proteklu sezonu. Menendez je standardni francuski reprezentativac, a za “trikolore” je u 20 susreta postigao 5 zgoditaka.

Nakon trenera Božovića, te Pavlovića, Andrijaševića, Arthura i Menendeza, u Makarskoj očekujemo još poneko pojačanje kako bi se ne samo nadomjestili silni odlasci, već i stvorila konkurentna momčad od koje se očekuje borba za sami vrh.

Jerko Šimac
Jerko Šimachttps://www.crofutsal.com
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Naši sponzori

spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije objave