30.2 C
New York
spot_img
spot_img

Nikola Čizmić napustio Olmissum i prešao u redove Hajduka!

Objavljeno:

Nikola Čizmić novi je vratar ambicioznog splitskog Hajduka! Vijest je to koju je splitski klub objavio na svojim službenim stranicama, čime je potvrđeno ono o čemu se već neko vrijeme nagađalo, pogotovo nakon što je sam Čizmić prije pet dana na svom Instagramu objavio kako nakon tri godine napušta redove “zeleno-plavih”.

“Život nam donosi suze, smijeh i sjećanje.
Suze se osuše,
Osmijesi izgube,
Sjećanja ostaju zauvijek!”

Stihovi su to kojima se Čizmić oprostio od Olmisssuma, uz zahvalu klubu i navijačima.

Nikola Čizmić - Interactive center "Be Proud"

Nikola Čizmić rođen je 31. listopada 2000. godine. Riječ je o vrataru poniklom u Splitovoj akademiji gdje je u dresu Splita osvojio kadetski i juniorski naslov prvaka. Čizmić je bio vratar U19 reprezentacije koja je osvojila srebro na U19 EURO-u 2019. godine u latvijskoj Rigi, gdje je ujedno bio jedna od najjačih karika naše izabrane vrste. U ljeto 2021. godine Čizmić je prešao u redove Olmissuma, gdje je nakon odlaska Luketina prigrlio “jedinicu”, no u prošloj sezoni izgubio je status prvog vratara pored sjajnog Vinka Rozge. U potrazi za novim izazovima Čizmić je prihvatio poziv ambicioznog splitskog Hajduka koji ne skriva visoke ambicije u sezoni koja je pred nama.

Nakon Vinka Vardića i Tonija Kirevskog, Čizmić je treće veliko pojačanje splitske momčadi, vjerujemo ne i posljednje. S druge strane, Čizmić je već peti igrač koji ovog ljeta napušta “zeleno-plave”. Podsjetimo, još ranije redove Olmissuma napustili su Sekulić, Mendoza, Hrstić i Bukovec. Novi igrači Olmissuma su pak Jure Copić i David Barbarić, no vjerujemo kako će se brojni odlasci ubrzo nadoknaditi kvalitetnim pojačanjima na omiškom Ribnjaku.

Jerko Šimac
Jerko Šimachttps://www.crofutsal.com
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Naši sponzori

spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije objave