Fabet kladionica

Nova imena u ŽMNK MC Plus

Pripreme za predstojeću sezone krenule su i u ženskim momčadima. Prve promjene objavio je prošlogodišnji viceprvak ŽMNK MC Plus Sveta Nedelja. U novu sezonu kreću bez Petre Pezelj, Karle Kurkutović, Ivone Pejić, Ivane Stanić i Laure Kopić. Osim igračica, oproštaj je najavila i trenerica Ana Franja koja je posljednjih sezona fizički i taktički pripremala momčad za natjecanja.

Prva objavljena pojačanja koja će nositi dres MC Plusa i popuniti igrački kadar su Lana Novak, Maja Bićanić i Anamari Bošnjak. Prošle sezone pratili smo njihove nastupe u Meteori Futsal u kojima su dokazale svoj talent i želju za dokazivanjem. Iza sebe imaju nastupe za mlađe selekcije hrvatske ženske nogometne reprezentacije te ćemo u nadolazećoj sezoni vidjeti kako će se snaći na futsal podlozi u dresu viceprvakinja.

Uz mlade nade, klub će ponosno predstavljati i Monika Conjar. Nakon kratkog izbivanja s terena, hrvatska nogometna reprezentativka i poznata „golgeterica“ ponovno se vraća na teren. Prijašnjih sezona 1.HMNLŽ nastupala je za MNK Meteoru Futsal te smo ju pitali što očekuje od nove sezone, povratka na teren i novih izazova.

Monika Conjar: „Sretna sam što se nakon poroda ponovno vraćam na teren. Prošle sezone u 1.HMNLŽ uključio se i Osijek za koji igram nogomet te sam im bila podrška s tribine, ali nekad je to teže nego biti na terenu. Htjela sam pomoći svojoj momčadi, ali nisam mogla te mi je drago da se opet vraćam tamo gdje pripadam. Sportski je imati najviša očekivanja i zato očekujem da ću to s novim klubom i ostvariti. Konkurencija je iz sezone u sezonu sve jača, ali posebno me veseli što je sve više mladih i talentiranih igračica. Dolazim u poznato okruženje i jako se veselim treninzima koji sa sobom nose i nove izazove.“

O nama Gabrijela Gaiser

avatar

Moglo bi vas zanimati

Bruno Jakovljević napustio Vrgorac i pristupio Futsal Gorici!

Bruno Jakovljević više nije igrač Vrgorca! Objavio je to vrgorački prvoligaš na svojim službenim stranicama, …

Jefferson Breno Ferreira Alves – novi Brazilac u Makarskoj!

Novo Vrijeme je danas predstavilo novo pojačanje za sezonu koja je pred nama. Brazilac Jefferson …