28.7 C
New York
spot_img
spot_img

Olmissum objavio dolazak Žilića i odlazak Baučića

Objavljeno:

Omiški Olmissum itekako je aktivan u ovom prijelaznom roku. Mnogo je kadrovskih promjena u redovima “zeleno-plavih” ovog ljeta. Još početkom lipnja Olmissum je objavio dolazak trenera Frane Despotovića, nakon čega su započele i promjene u igračkom kadru. Tako su klub ovog ljeta napustili Moura, Rodriguinho, Pavić, Perišić i Bilandžić, dok su nova imena u svlačionici “zeleno-plavih” Bukovec, Vanha, Juretić, Rozga i Sučić.

Omišani su protekla dva dana objavili nove promjene u igračkom kadru prve momčadi. Tako je najprije objavljen odlazak trećeg vratara Božidara Baučića, dok je novo pojačanje “zeleno-plavih” Bruno Žilić, dojučerašnji igrač šibenske Crnice.

 

Božidar Baučić rođen je 21. listopada 1987. godine, te se nakon nogometne karijere 2018. godine pridružio “zeleno-plavima”. Baučić je kroz proteklih pet sezona bio treći vratar Olmissuma, te samim time nije imao zapaženiju minutažu, no ostat će zapisan kao junak finala kupa u prosincu 2020. godine. Baučić je u finalu protiv Vrgorca na splitskim Gripama izrastao u junaka raspucavanja penala kada je najprije zabio, a zatim i obranio penal za trijumf Olmissuma. Ostaje za vidjeti da li je s nepunih 36 godina na leđima odlazak iz Olmissuma ujedno i kraj karijere za Božidara Baučića…

Bruno Žilić rođen je 30. lipnja 2001. godine, te je proteklih godina paralelno igrao futsal i nogomet za šibenske županijske ligaše. Kada govorimo o futsalu Žilić je od 2017. godine u Crnici, uz razdoblje od godinu i pol “kaljenja” u Herojima 2007 iz Vodica. Od ljeta 2019. godine Žilić je u Crnici gdje je stekao potpunu igračku afirmaciju, pogotovo u prošloj sezoni kada je svojim igrama skrenuo pažnju mnogih na sebe, pa tako i Olmissuma. Doznajemo kako je Žilić imao itekako izdašnu ponudu Crnice za ostanak, no odlučio se za novi izazov u svojoj karijeri i odlazak u Omiš.

Jerko Šimac
Jerko Šimachttps://www.crofutsal.com
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Naši sponzori

spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije objave