30.2 C
New York
spot_img
spot_img

Perić se pridružio Postružinu u Bubamari!

Objavljeno:

Prije tri dana na našim smo stranicama objavili kako će naš reprezentativac i dojučerašnji igrač Futsal Dinama Kristijan Postružin nastaviti karijeru u novom članu elitnog društva BiH futsala, cazinskoj Bubamari, a tamo će mu se pridružiti još jedan naš reprezentativac i suigrač iz Futsal Dinama, Luka Perić! Futsal Dinamo je na svojim stranicama objavio kako Perić više nije igrač zagrebačke momčadi te će on večeras biti predstavljen na društvenim mrežama Bubamare kao novi igrač momčadi koja u premijernoj sezoni želi do titule najbolje momčadi u Bosni i Hercegovini.

Luka Perić rođen je 9. veljače 1997. godine u Zagrebu, a karijeru je započeo u Alumnusu. U ljeto 2015. godine Perić prelazi u redove zagrebačkog Nacionala, gdje se zadržao dvije sezone nakon čega prelazi u redove Splita. Nakon jedne sezone u Splitu Perić odlazi u Italiju gdje je igrao za Napoli i Tombesi Ortonu, no nakon jedne sezone Perić se vraća u Split i provodi još jednu sezonu među splitskim “bijelima”. Uslijedio je odlazak u slovenski Dobovec gdje je sezonu i pol igrao pod paskom Kujtima Morine, a u jesen 2021. godine Perić po drugi put u karijeri prelazi u talijanski Napoli. Nakon samo pola sezone napustio je Napulj i preselio u Zagreb gdje je protekle dvije sezone nosio dres Futsal Dinama i osvojio dvije titule prvaka. U ligi je ove sezone postigao 21 pogodak u 29 utakmica. Iza sebe ima i 49 nastupa za hrvatsku reprezentaciju te je postigao 19 pogodaka. Luki želimo sreću u nastavku karijere!

Marin Kraljević
Marin Kraljevićhttps://www.crofutsal.com
Marin Kraljević je novinar i voditelj marketinga na CROfutsal portalu. 33-godišnji magistar komunikacijske i informacijske tehnologije radi na portalu od lipnja 2020. godine.

Naši sponzori

spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije objave