30.2 C
New York
spot_img
spot_img

Petar Rubić predstavljen kao novo pojačanje Aurelije!

Objavljeno:

Nakon Mateja Perovića i Sebastiána Bača, vinkovačka Aurelia predstavila je novo pojačanje za sezonu koja je pred nama. Novi igrač “žuto-crnih” je Petar Rubić, 26-godišnji Vinkovčanin koji je u prošloj sezoni nastupao na nogometnim travnjacima u dresu Cibalije.

 

Petar Rubić rođen je 03. srpnja 1998. godine u Vinkovcima. Riječ je o igraču iza kojeg je respektabilna nogometna karijera gdje je između ostalih nosio dres Cibalije, Istre, Hrvatskog dragovoljca, Dugopolja i Sesveta. Kada govorimo o futsalu, od 2014. godine Rubić je registriran kao igrač Vinkovaca, no posljednji nastup na futsal terenima imao je još krajem 2022. godine. Iako je riječ o igraču koji je velika nepoznanica široj futsal javnosti, način na koji je Rubić predstavljen od strane kluba kao i njegov CV daje nam za pravo vjerovati kako bi mogao predstavljati kvalitetno pojačanje za momčad Kristiana Šoštara.

Jerko Šimac
Jerko Šimachttps://www.crofutsal.com
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Naši sponzori

spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije objave