24.7 C
New York
spot_img
spot_img

Poljska posljednja prepreka na putu na Svjetsko prvenstvo!

Objavljeno:

Danas je s početkom u 13:30 u švicarskom Nyonu održan ždrijeb parova dodatnih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo koje će se od 14. rujna do 6. listopada održati u Uzbekistanu. U ždrijeb su ušle Hrvatska, Finska, Nizozemska i Poljska, a voljom ždrijeba odlučeno je kako će pobjednici dvoboja Nizozemska – Finska i Poljska – Hrvatska upotpuniti kvotu od sedam europskih reprezentacija koje će sudjelovati na spomenutoj smotri najboljih svjetskih reprezentacija. Oba dvoboja će se igrati po principu “doma i u gostima”, a naša reprezentacija će prvo u goste Poljskoj.

Podsjetimo, kao pobjednici skupina Elitne runde kvalifikacija plasman na Svjetsko prvenstvo izborili su Francuska, Kazahstan, Portugal, Španjolska i Ukrajina. Dodatne europske kvalifikacije odigrat će se između 8. i 17. travnja, a Hrvatska će protiv Poljske tražiti plasman na svoje drugo Svjetsko prvenstvo nakon što je 2000. godine u Gvatemali jedini put nastupila na smotri najboljih svjetskih reprezentacija. Našoj reprezentaciji želimo puno sreće i plasman na Svjetsko prvenstvo, a na tom putu ćemo ih kao i uvijek vjerno pratiti.

Marin Kraljević
Marin Kraljevićhttps://www.crofutsal.com
Marin Kraljević je novinar i voditelj marketinga na CROfutsal portalu. 33-godišnji magistar komunikacijske i informacijske tehnologije radi na portalu od lipnja 2020. godine.

Naši sponzori

spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije objave