18.6 C
New York
spot_img
spot_img

PREDSTAVLJAMO| Malonogometni turnir Brda 24

Objavljeno:

Kultura i običaji malonogometnih turnira u Splitu i okolici su dobro poznati, no već je dugo jedan od njih izbivao sa scene, onaj na splitskim Brdima. Ipak, inicijativom mladih i poduzetnih ljudi iz MNK Brda stari turnir dobiva svoje novo ruho. MNK Brda su mlad klub, osnovan 2021. godine te su dobro poznati u splitskim krugovima. Imaju iskustva i na ostalim turnirima kao što su kultna Kutija šibica, dobro poznati Torcida kup na kojem su dogurali i do četvrtfinala te mnogi ostali uspjesi. Svoju ljubav prema sportu pretočili su i u organizacijske sfere s ovim turnirom te smo zato i stupili u kontakt s predstavnicima kluba da nam i sami predstave projekt:

“Tresla se Brda rodija se turnir. Nakon godina i godina čekanja i na radost cilog kvarta pokrenuta je jedna lijepa sportska priča kakvu naša zajednica itekako zaslužuje. Već nakon par dana otvorenih prijava naišli smo na jako velik broj zainteresiranih i prijavljenih ekipa. Nema sumnje da nas čeka prava fešta od malog baluna. Prijave traju do 17.06., dok je sami početak turnira zakazan za 22.06. Ukupni nagradni fond je 5000 eura, što je zasigurno dovoljni mamac da se prijavite. Također, očekuju Vas i brojne bogate nagrade na našim tombolama. Mali novitet je mogućnost sudjelovanja na Germania kupu u Zagrebu. O tome, ali i o svim ostalim informacijama vezanim za turnir možete pronaći na našem Instagram profilu https://www.instagram.com/brda__24/. Pozivamo vas da dođete u što većem broju, te zajedno s nama učinite ovu sportsku priču još boljom, većom i kvalitetnijom. Vidimo se!”

Sam turnir igra se u konkurenciji seniora, a kao što su organizatori i sami spomenuli, prijave traju do 17.6. te je početak samoga turnira 22.6.. Igra se po standardnim futsal pravilima u sistemu 5+1, a kotizacija po ekipi 100€. Više detalja možete saznati na službenoj Instagram stranici turnira.

Marino Durdov
Marino Durdov
Student novinarstva i (malo)nogometni entuzijast

Naši sponzori

spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije objave