24.7 C
New York
spot_img
spot_img

Pula objavila dolazak Argentinca i odlazak Prelčeca!

Objavljeno:

Iako se početkom kolovoza činilo kako su riješili igračku križaljku za novu sezonu iz redova Stanoinvest Futsal Pule od jučer su objavljene dvije promjene. Klub je napustio Nikola Prelčec, dok je u klub došao Argentinac Franco Agustin Grillo.

Nikola Prelčec je rođen 12. studenog 1989. i sportsku karijeru je gradio u nogometu. Nogometom se počeo baviti u pulskoj Istri 1999. godine, dok je futsal karijera počela u Histrii Sport Banjole čiji je dres nosio od 2008. do 2012. godine. Posvetio se potom u potpunosti nogometu te je uz dresove nekoliko hrvatskih klubova imao i inozemne angažmane u Italiji i Gruziji. U ljeto prošle godine aktivirao se u Stanoinvest Futsal Puli te je upisao 32 nastupa i postigao 7 pogodaka.

Franco Agustin Grillo je rođen 17. rujna 2000. godine u Buenos Airesu. Futsal karijeru je počeo u mlađim uzrasnim kategorijama San Lorenzo de Almagra 2016. godine, a dvije godine kasnije je upisao debi za seniorsku momčad. S ovim argentinskim klubom osvojio je argentinsku ligu i Torneo Argentino. Nosio je još i dres Vulcansa i Secle iz koje i dolazi u Pulu koja će mu tako biti prvo inozemno iskustvo.

Marin Kraljević
Marin Kraljevićhttps://www.crofutsal.com
Marin Kraljević je novinar i voditelj marketinga na CROfutsal portalu. 33-godišnji magistar komunikacijske i informacijske tehnologije radi na portalu od lipnja 2020. godine.

Naši sponzori

spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije objave