30.2 C
New York
spot_img
spot_img

Rijeka domaćin jakog međunarodnog turnira

Objavljeno:

Od 27. do 29. rujna Rijeka će biti domaćin jakog međunarodnog turnira. RIJEKA FUTSAL CUP naziv je turnira na kojem će uz domaćina Rijeku nastupiti poljski prvoligaš Powiat Bochnia s trenerom Antunom Bačićem, srpski prvak FON Beograd, kao i BiH prvak Hercegovina. U tri dana spomenuti će klubovi svatko sa svakim, te vjerujemo kako će ovaj jaki međunarodni turnir biti odlična generalna proba klubovima uoči početka nove sezone.

 

Podsjetimo, Rijeka je u prošloj sezoni suvereno osvojila 1.HMNL i izborila nastup u najvišem rangu hrvatskog futsala. No tu ne staju ambicije Riječana koji žele u premijernoj sezoni osvojiti naslov prvaka Hrvatske. Zanimljivo, isto je uspjelo poći za rukom Olmissumu za čijim je kormilom tada bio upravo Duje Maretić, današnji strateg Rijeke. U lovu na ostvarenje klupskih ambicija Rijeka je u ovom prijelaznom roku angažirala četiri velika pojačanja. Novi igrači Rijeke su slovenski reprezentativci Turk, Vesel i Čeh, te srpski reprezentativac Rosić. Nema dvojbe, Rijeka će u novoj sezoni biti jedan od ozbiljnijih pretendenata na naslov prvaka, a pravi ispit vrijednosti za momčad Duje Maretića bit će upravo RIJEKA FUTSAL CUP.

Jerko Šimac
Jerko Šimachttps://www.crofutsal.com
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Naši sponzori

spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije objave