22.9 C
New York
spot_img
spot_img

Rožić i sljedeće sezone trener Dalmacije!

Objavljeno:

Malonogometni klub Dalmacija, kako se od nedavno zove Malonogometni klub Meje je na svojim društvenim mrežama objavio produženje suradnje s trenerom Mladenom Rožićem koji je momčad vodio do titule prvaka Splitsko-dalmatinske županijske lige te polufinala Splitsko-dalmatinskog županijskog kupa te će tako momčad voditi i u Drugoj hrvatskoj malonogometnoj ligi – regija Jug.

Mladen Rožić je rođen 23. travnja 1987. godine te je kao igrač nastupao za niz dalmatinskih klubova. Bio je igrač Torcide, Solina, Splita, Muć Bitumine, Mejaša, Arene, Kijeva… Trenersku karijeru započeo je kao trener-igrač Solina, a prošle sezone je prihvatio poziv iz Omiša i priključio se Olmissumu. Iako je imao opciju da ostane u Omišu, Rožić je prihvatio poziv iz Torcide da kao trener vodi ovu splitsku momčad u novoj sezoni, no nakon svega dva kola i tri mjeseca od dolaska na klupu je došlo do rastanka te je uskoro preuzeo klupu Meja, danas Dalmacije s kojom će sljedeće sezone pokušati ostvariti što bolji rezultat u 2. HMNL – Jug.

Marin Kraljević
Marin Kraljevićhttps://www.crofutsal.com
Marin Kraljević je novinar i voditelj marketinga na CROfutsal portalu. 33-godišnji magistar komunikacijske i informacijske tehnologije radi na portalu od lipnja 2020. godine.

Naši sponzori

spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije objave