Fabet kladionica

Sara Bučić: “Zajedništvom do obrane naslova!”

Braniteljice naslova u prvoj finalnoj utakmici pobijedile su Osijek rezultatom 5:2. Osijeku je to prvi ovosezonski poraz, a može li MC Plus to ponoviti u uzvratnoj utakmici saznat ćemo u Osijeku. Kakva je atmosfera u momčadi nakon ostvarenja prednosti pred uzvrat te što možemo očekivati u borbi za naslov otkrila nam je Sara Bučić.

U prvoj finalnoj utakmici nanijeli ste Osijeku prvi ovosezonski poraz s visokih 5:2. Možete li nam prokomentirati tu utakmicu?

U svakom slučaju dobra borbena utakmica s obje strane, ali mislim da smo ovaj put mi bile puno bolje i borbenije te željnije pobjede.

Što smatrate bitnim detaljom igre koji će odlučivati o ovosezonskom prvaku?

Smatram da moramo biti  kompaktne i držati posjed na našoj strani te bržim tranzicijama pokušati zabijati golove.

Može biti slika sljedećeg: Jedna osoba, bavi se sportom i u zatvorenom

Ovo Vam je druga sezona u dresu MC Plusa. Što biste izdvojili kao glavnu prednost svoje momčadi?

Najvažnije od svega je naše zajedništvo koje nas krasi i kad gubimo. To su stvari koje dovode do pozitivne kako atmosfere tako i rezultata.

Kapetanica ste nogometnog kluba Agram i većinu godine provodite na travnjaku, no što biste naglasili kao glavnu prednost futsala u odnosu na nogomet?

Ja sam 10 godina u ŽNK Agram i na velikim nogometnim terenima. Prednost kod futsala je ta što igraš uvijek u istim temperaturnim uvjetima dok se na velikim travnjacima igra po kiši, snijegu i vjetru. Makar je podloga kod futsala tvrđa  i više trpe zglobovi i koljena, ali to je ta draž nogometa gdje to sve brzo zaboraviš.

U nedjelju vas očekuje utakmicu u kojoj imate priliku obraniti naslov prvakinja. Možete li nam najaviti tu utakmicu i reći što možemo očekivati od nje?

Da bilo bi lijepo obraniti  naslov ponovno, ali očekuje nas jedna velika borba i puno strpljenja. Neće biti lako, moramo dati sve od sebe i ne dozvoliti od samog početka da tekma krene u nekom drugom smjeru. Ja se veselim ovoj tekmi i nadam se da ćemo mi biti te koje će na kraju slaviti.

O nama Gabrijela Gaiser

avatar

Moglo bi vas zanimati

U Zagrebu pada odluka o posljednjem “putniku” u elitno društvo!

U sklopu posljednjeg kola Lige za popunu 1.HMNL očekuje nas i krajnja odluka tko će …

Matija Đuvlat i Ivan Pavlić najavili zagrebačke okršaje s Olmissumom!

S obzirom da su Zadrani jučerašnjim trijumfom nad Cibonom zavili Draženov dom u crno, danas …