18.6 C
New York
spot_img
spot_img

SP 2024. | Hrvatska protiv Brazila, Tajlanda i Kube!

Objavljeno:

Na Svjetskom prvenstvu u Uzbekistanu Hrvatske će igrati u skupini s Brazilom, Tajlandom i Kubom! Odlučeno je tako na ždrijebu koji je danas održan na Registan trgu u uzbekistanskom Samarkandu. Hrvatska će nastupiti već prvog dana Svjetskog prvenstva (14. rujna) protiv Tajlanda, tri dana kasnije “mini vatreni” će igrati protiv Brazila, jednog od favorita za naslov svjetskog prvaka, a natjecanje po skupinama Hrvatska će okončati 20. rujna protiv Kube. Nastup u nokaut fazi natjecanja osigurat će dvije najbolje reprezentacije iz svake skupine, kao i četiri najbolje trećeplasirane reprezentacije. Dakle, dvije najlošije trećeplasirane reprezentacije kao i posljednjeplasirane momčadi iz svake skupine oprostit će se od natjecanja. Takav sustav natjecanja za našu reprezentaciju donosi imperativ plasmana u osminu finala, nakon čega je sve moguće, a mnogo će toga ovisiti i o ždrijebu.

Spomenimo i kako su hrvatsku delegaciju na ždrijebu u Uzbekistanu činili Boris Durlen, Marinko Mavrović i Hrvoje Hrkač. U nastavku Vam donosimo pregled svih skupina, a uskoro Vam na našim stranicama donosimo i reakcije iz naše reprezentacije na ždrijeb.

A B C D E F
UZB BRA ARG ESP POR IRN
NED CUB UKR KAZ PAN VEN
PAR CRO AFG NZL TAJ GUA
COS THA ANG LYB MOR FRA

Jerko Šimac
Jerko Šimachttps://www.crofutsal.com
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Naši sponzori

spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije objave