28.7 C
New York
spot_img
spot_img

Square objavio ostanak Džankovića i promjenu u stručnom stožeru!

Objavljeno:

Dubrovački Square je proteklih dana objavio ostanak Džankovića, a sinoć su objavili i kako Pero Konsuo napušta mjesto kondicijskog trenera koje preuzima Ivan Tomšić. Gospari su time nastavili s rješavanjem kako igračke križaljke tako i stručnog stožera za sljedeću sezonu.

Haron Džanković je rođen 1. lipnja 2000. godine, a kao i većina futsal igrača sportsku karijeru je počeo u nogometu nastupajući za dubrovačke niželigaše. Futsal karijeru je pak počeo upravo u Squareu krajem 2015. godine i do danas je ostao vjeran Gosparima. Nogometnu karijeru je završio početkom 2021. godine nakon što je nosio dres Sokol (D) Dubravke. Krajem 2018. godine danas 23-godišnji Džanković je sudjelovao u kampu za mlade reprezentacije kojeg je vodio Mato Stanković, bivši izbornik seniorske reprezentacije Hrvatske. Prošle sezone je postigao četiri pogotka za dubrovačku momčad.

Ivan Tomšić je rođen 29. srpnja 1979. godine. Sportsku karijeru je počeo u nogometu gdje je od 2003. do 2016. godine nosio dres Dubrovnika 1919, odnosno GOŠK Dubrovnika 1919 kako je klub nosio ime od 2015. godine. U protekloj sezoni je bio i predstavnik kluba u kojem je proveo nogometnu karijeru. Protekle dvije ipo godine bio je fizioterapeut Squarea. U isto vrijeme kad i Ivan Tomšić u dubrovačku momčad je došao Pero Konsuo kojeg Tomšić sada mijenja na mjestu kondicijskog trenera.

Podsjetimo, momčad Squarea ovog su ljeta napustili trener Antun Bačić, Dario Marinović i slovenski reprezentativci Teo Turk i Denis Totošković. Što se tiče pojačanja, novi članovi dubrovačke momčadi su povratnik Marko Kuraja, finski reprezentativac Lassi Lintula, “vrgorački Brazilac” Guilherme Dos Santos i trener Marin Jukić. Ugovore sa Squareom su produžili već spomenuti Džanković, Perović i Hrkać, a umjesto Pere Konsua na mjesto kondicijskog trenera je, također već naveden, došao Ivan Tomšić.

Marin Kraljević
Marin Kraljevićhttps://www.crofutsal.com
Marin Kraljević je novinar i voditelj marketinga na CROfutsal portalu. 33-godišnji magistar komunikacijske i informacijske tehnologije radi na portalu od lipnja 2020. godine.

Naši sponzori

spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije objave