18.6 C
New York
spot_img
spot_img

Stanoinvest Futsal Pula objavila povratak Bepa Pausa!

Objavljeno:

Nakon objave odlaska francuskog reprezentativca Arthura, te ostanka brojnih igrača koji su bili nositelji igre “zeleno-žutih” u protekloj sezoni, Stanoinvest Futsal Pula objavila je i prvo pojačanje za predstojeću sezonu. Riječ je o povratniku u redove “zeleno-žutih” Bepu Pausu koji se nakon trogodišnje epizode u Uspinjači Gimki vraća u svoju Pulu.

 

Bepo Paus je rođen 1. rujna 2001. godine u Puli te je svoju futsal karijeru započeo upravo u svom rodnom gradu. Paus je bio dio momčadi koja je izborila ulazak u elitni razred hrvatskog futsala, te je postigao 21 zgoditak u svojoj posljednjoj sezoni među “zeleno-žutima”. U ljeto 2021. godine Paus odlazi studirati u Zagreb, te prelazi u redove Uspinjače Gimke za koju je nastupao protekle tri sezone. Nakon trogodišnje epizode u Zagrebu, Paus se vraća u Pulu te će studij nastaviti vanredno. Povratkom Pausa osnažila se ionako kvalitetna baza domaćih igrača u Puli. Paus je prvo pojačanje “zeleno-žutih” za novu sezonu, a s nestrpljenjem očekujemo nove vijesti iz Pule i objavu novih pojačanja za pohod na vrh u sezoni koja je pred nama.

KLJUČNA UTAKMICA: Puljani u subotu dočekuju Uspinjača-Gimku. Bod nije  dovoljan, samo pobjednik ostaje u igri - Glas Istre

Jerko Šimac
Jerko Šimachttps://www.crofutsal.com
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Naši sponzori

spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije objave