18.6 C
New York
spot_img
spot_img

Talijan na klupi Osijeka!

Objavljeno:

Nakon objave novog generalnog sponzora kluba, u Osijeku su danas započeli s objavama prvih vijesti vezanih uz prvu momčad. Tako je danas i službeno objavljeno ime novog šefa stručnog stožera “bijelo-plavih”. Ono o čemu se proteklih dana nagađalo tako je dobilo i službenu potvrdu: talijanski strateg Carmine Tarantino novi je trener Osijeka!

 

Carmine Tarantino rođen je 4. prosinca 1981. godine, a u igračkoj karijeri nosio je dres lokalnog ligaša RMA Pianura. Još kao igrač u spomenutom je klubu započeo trenersku karijeru radeći s mlađim uzrasnim kategorijama. Od 2008. do 2010. godine Tarantino je trener mlađih kategorija Bagnolesea, nakon čega dolazi u Napoli gdje također radi u mlađim kategorijama, a 2011. godine preuzima prvu momčad ovog renomiranog talijanskog prvoligaša. Nakon dvije sezone Tarantino 2013. godine preuzima ulogu pomoćnog trenera talijanske reprezentacije, a istodobno je bio i izbornik mlade reprezentacije “azzura”. Tarantino se 2021. godine vraća u klupski futsal preuzevši klupu Real San Giuseppea, a posljednji angažman imao je na klupi Meta Catanie.

Iz kluba su objavili kako dosadašnji trener Saša Voldin preuzima vođenje klupske futsal akademije. Također vrijedi napomenuti kako je klub objavio ostanak kapetana Andreja Pandurevića koji će i sljedeće sezone predvoditi Osječane. Nakon dolaska Tarantina s velikim nestrpljenjem očekujemo nove vijesti iz redova “bijelo-plavih” od kojih se u sljedećoj sezoni očekuje novi rezultatski uzlet .

Jerko Šimac
Jerko Šimachttps://www.crofutsal.com
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Naši sponzori

spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije objave