18.6 C
New York
spot_img
spot_img

TROFEJ NOGOMETAŠ 2024. | Tko je najbolji igrač HMNL u netom završenoj sezoni?

Objavljeno:

Tko je najbolji igrač HMNL-a u netom završenoj sezoni? Odgovor na to pitanje doznat ćemo uskoro. Hrvatska udruga udruga „Nogometni Sindikat” po završetku sezone provela je glasovanje među igračima i trenerima deset ovosezonskih klubova HMNL-a, te ćemo uskoro doznati tko je dobitnik ove prestižne nagrade koja se dodjeljuje od 2013. godine. Valja naglasiti da se ova nagrada tek 2017. godine po prvi put dodijelila za futsal. Tako je spomenute godine ovu prestižnu nagradu osvojio Tihomir Novak, a godinu kasnije futsal je “nestao iz izbora”. Godine 2019. nagradu je osvojio Duško Martinac, a nakon nove dvije godine bez futsala u ovom izboru, 2022. godine nagradu je osvojio Toni Jelavić. Prošle sezone najboljim je proglašen Kristian Čekol koji je slavio ispred Tihomira Novaka, Vitora Lime i Antonija Sekulića.

Nogometni sindikat je objavio imena trojice najboljih, a zanimljivo je da je riječ o trojici igrača koji su se i prošle godine našli u samom vrhu izbora. Kristian Čekol, Antonio Sekulić i Vitor LIma trojac je koji je osvojio najviše glasova igrača i trenera, te s nestrpljenjem iščekujemo objavu laureata.

 

Jerko Šimac
Jerko Šimachttps://www.crofutsal.com
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Naši sponzori

spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije objave