18.6 C
New York
spot_img
spot_img

TROFEJ NOGOMETAŠ 2024. | Antonio Sekulić najbolji je igrač HMNL-a!

Objavljeno:

Prema izboru 133 nogometaša i trenera iz deset klubova HMNL-a, najbolji igrač HMNL-a u sezoni 2023./2024. je Antonio Sekulić! Objavila je to danas Hrvatska udruga “Nogometni sindikat” na svojim službenim stranicama. U četvrtak su objavljena imena trojice prvoplasiranih igrača kao uvod u proglašenje onog najboljeg, a to je igrač Olmissuma koji će ovog ljeta pristupiti belgijskom Anderlechtu. Sekulić je u ovosezonskom izboru slavio ispred prošlosezonskog laureata Kristiana Čekola i Vitora Lime iz makarskog Novog Vremena. Podsjetimo, početkom ove godine Sekulić je osvojio i Trofej CROfutsal kao najbolji igrač Hrvatske u 2023. godini.

 

“Trofej nogometaš” nagrada je koja se tradicionalno dodjeluje s krajem natjecateljske sezone počevši od 2013. godine, a 2017. godine po prvi put dodijelila za futsal. Tako je spomenute godine ovu prestižnu nagradu osvojio Tihomir Novak, a godinu kasnije futsal je “nestao iz izbora”. Godine 2019. nagradu je osvojio Duško Martinac, a nakon nove dvije godine bez futsala u ovom izboru, 2022. godine nagradu je osvojio Toni Jelavić. Prošle sezone najboljim je proglašen Kristian Čekol koji je slavio ispred Tihomira Novaka, Vitora Lime i Antonija Sekulića. koji je ovosezonskim trijumfom postao peti osvajač ove nagrade.

Sekuliću čestitamo na osvojenom priznanju i želimo mu mnogo sreće i uspjeha u nastavku karijere!

 

Jerko Šimac
Jerko Šimachttps://www.crofutsal.com
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Naši sponzori

spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije objave