Memorijal Dino Petrinović 2010. | Turnir 4 kafića

[mudslide:picasa,0,crofutsal,5525244000546815985,30,576,center]Najavljujemo Vam malonogometni spektakl u Spaladium Areni!

Tradicionalni malonogometni Memorijal Dino Petrinović, poznatiji kao “Turnir 4 kafića” održat će se 28.12 u Spaladium Areni, a organizatori turnira Ivica Mornar i Damir Karaman najavljuju brojne zvijezde velikog i malog nogometa.

Turnir su prije 9 godina osnovali Marko Bralić-Keto, Gordan Boljat, Denis Vrvilo, Slobodan Matenda i Dino Petrinović; kao plod zafrkancije u jednu su večer snage odmjerile momčadi njihovih ugostiteljskih objekata. Turnir iz godine u godinu poprima sve veći interes javnosti, te je lani premijerno održan i u Spaladium Areni. Istaknimo i da turnir ima humanitarni karakter jer prikupljena sredstva su namjenjena pomoći djeci s teškoćama u razvoju, Centru MIR u Rudinama. Turnir od 2006.godine nosi ime Dina Petrinovića, jednog od osnivača koji je te godine preminuo u prometnoj nezgodi.
U prostoru lanjskog slavljenika STELLA MARES-a održan je i ždrjeb za ovu sezonu. U prvom polufinalu snage će odmjeriti Tropic club Equador i Stella Mares, a nakon toga sastat će se Club Vanilla i Kauri. Kauri je ove sezone nova momčad u turniru, a zauzeli su mjesto lanjskog finalista Plave kave. Početak turnira zakazan je za 16 sati, no satnica je podložna promjenama zbog izravnog televizijskog prijenosa.
Stella Mares će voditi Zoran Vulić, a kapetan je Vladimir Balić; Vanillu će voditi Mladen Perica-Štrla i kapetan Dado Pršo, Tropic club Equador će predvoditi Igor Štimac i Zvonimir Boban, a Kauri će s kapetanom Senijadom Ibričićem voditi Stanko Poklepović ili Blaž Slišković.

Tu su još mnoga poznata nogometna imena poput Darija Srne, Ivana Rakitića, Zlatka Zahovića, Almira Turkovića, Stanka Bubala, Darija Šimića, Milana Rapajića, Vedrana Runje, Ivice Vastića, Marija Stanića i brojnih drugih. Ove godine premijerni će nastup na turniru upisati i Ivica Križanac te Eduardo Da Silva, a organizatori najavljuju i dvije inozemne zvijezde čija imena drže u tajnosti.

Uz sve navedeno spektakl je zajamčen, a nema dvojbe da će Spaladium Arena biti puna.

[mudslide:picasa,0,crofutsal,5525244000546815985,31,576,center]

O nama Administrator

avatar

Moglo bi vas zanimati

Ivo Zoković i Siniša Alebić u CROfutsal Podcastu!

Nakon nešto duže pauze od snimanja našeg Podcasta sutra će pred naše kamere stati Ivo …

Futsal na Braču: Brač u balunu

Nastavljamo s našim serijalom priča o malom nogometu/futsalu na otoku Braču. U prvom članku iz …