22.9 C
New York
spot_img
spot_img

Crnica na međunarodnom turniru u Poljskoj!

Objavljeno:

Ambiciozni šibenski drugoligaš Crnica otputovao je u Poljsku gdje ovog vikenda sudjeluje na međunarodnom malonogometnom turniru Heiro futsal cupu! Sedmo je to izdanje ovog malonogometnog turnira na kojem su Šibenčani sudjelovali i prije 2 godine. Turnir se održava u Rzeszowu na jugu Poljske, a Crnica će nastupiti u oslabljenom izdanju, bez nekoliko jako bitnih igrača. Tako u momčadi koja je otputovala u Poljsku nema dvojice standardnih vratara Baričića i Mihaljevića, a od igrača nedostaju Radman, Žarković, Perica, Bugarija, Belakušić, Jurković i Rašić. Crnica će svoje nastupe na turniru “odraditi” u subotu navečer, a u nastavku Vam u cjelosti prenosimo članak sa službenih stranica šibenskog drugoligaša:

Malonogometaši Crnice odlaze u četvrtak na međunarodni futsal turnir u Poljsku, točnije u grad Rzeszow koje se nalazi na samom jugu Poljske na granici sa Slovačkom. Radi se o prekrasnom gradu koji ima oko 200 000 stanovnika. Crnica je 2012. godine nastupila na spomenutom turniru i pamti samo nezaboravna iskustva. Prošle godine šibenski malonogometaši nisu mogli na put prema Poljskoj s obzirom da se igrač Crnice Josip Rončević ženio za vrijeme održavanja turnira. Ali ove godine Crnica nikako nije htjela propustiti ovako jedan lijep izlet i još bolji turnir kao poklon za kraj jedne nezaboravne sportske godine. Na turniru sudjeluju 32 momčad iz 4 države, a Crnica je jedini hrvatski predstavnik. Crnica je smještena u skupini “F” s momčadima Wirex Bedzin, KS Marmota Lublin i RKS Chuwdu Krosno. Turnir se igra 2×12 minuta s akumuliranim prekršajima i futsal pravilima, a prve dvije momčadi iz svake skupine igraju završnicu u nedjelju. Polufinale i finale održava se u nedjelju navečer. Crnica će sve svoje utakmice u skupini  odigrati u kasnom subotnjem terminu i to redom:
17:30  MNK CRNICA – RKS CHUWDU Krosno
19:30  MNK CRNICA – KS MARMOTA LUBLIN
21:00  MNK CRNICA – WIREX BEDZIN
Crnica na put prema Poljskoj kreće u četvrtak navečer i dolazak u Rzeszow je predviđen u jutarnjim satima petka. Šibenska ekspedicija bit će smještena u središtu grada u Hotelu Polonija, a osim sportskih obaveza i zabave klupski čelnici će sudjelovati na druženju s predstavnicima savjeta mladih Grada Rzeszowa u cilju promocije Šibenika i predstavljanja kulturnih ljepota Krešimirova grada. Promotivni materijali Šibenika i pokloni sa simbolima Šibenika bit će simpatična gesta, ali i indirektan poziv  da u naše krajeve privučemo neke koji možda nisu upoznati s ljepotama našeg grada…
Crnica u Poljskoj neće biti u svom kompletnom sastavu s obzirom na privatne obveze igrača i životnu svakondevicu, ali bit će to dovoljno dobra klapa  da ovo predbožićno putovanje svima ostane vječno urezano u nezaboravno sjećanje.
Crnicu će s klupe predvoditi nezamjenjivi trener Željko Silov Six  i predstavnik kluba “tehniko” Dragan Mišić Miško. Trener Silov moći će računati na usluge sljedećih igrača: vratar Niko Đaković, Branimir Čačić, Ante Mijat, Mario Žumberac, Dario Kulušić, Dragan Vuković, Antonio Bumbak, Tomislav Malenica, Franko Mandić-Baranović i Domagoj Krečak.
U sljedećem linku možemo se prisjetiti kako je to lijepo izgledalo u prosincu 2012. godine.
LINK:

Zaista vjerujemo da će HEIRO CUP 2014. biti samo šlag na kraju najljepše godine u povijesti kluba !
Jerko Šimac
Jerko Šimachttps://www.crofutsal.com
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Naši sponzori

spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije objave