24 C
New York
spot_img
spot_img

U Makarskoj otvorena APFEL ARENA!

Objavljeno:

U svečanoj atmosferi pred više od 1000 posjetitelja, jučer je u Makarskoj svečano otvorena Apfel Arena! Riječ je o sportsko-kulturnom centru u vlasništvu tvrtke “Apfel” i obitelji Pašalić koji se proteže na površini od oko 14 tisuća četvornih metara, a koji je izgrađen u impozantnom vremenskom roku od nepune dvije godine. Svečanom otvaranju nazočili su brojni uglednici iz sportskih, poduzetničkih i političkih krugova, od gradonačelnika grada Makarske Zorana Paunovića, predsjednika HNS-a Marijana Kustića, izbornika nogometne reprezentacije Zlatka Dalića, vodstva HNK Hajduk na čelu s predsjednikom Lukšom Jakobušićem, do igrača i stručnog stožera MNK Novo Vrijeme Apfel i brojnih drugih.

image

Sportsko-kulturni centar Apfel Arena u Makarskoj kruna je ulaganja u lokalnu zajednicu tvrtke Apfel i obitelji Pašalić. Projekt je vrijedan više od 100 milijuna kuna, a ovog velebnog zdanja ne bi se posramile ni znatno veće sredine od Makarske. Apfel Arena objedinjuje sportske, kulturne, zdravstvene i kongresne sadržaje na jednom mjestu, a čast da otvore ovo velebno zdanje pripala je najmlađim članovima obitelji Pašalić, četvero unučadi poduzetnika Mije Pašalića koji je ne tako davno obnašao dužnost predsjednika MNK Novo Vrijeme. U uvodnom govoru na početku svečane ceremonije emocije su savladale Matka Pašalića, izvršnog direktora tvrtke Apfel i člana Uprave MNK Novo Vrijeme, koji je vidno emotivno dirnut pozdravio sve prisutne i predstavio ovo zdanje. Brojnim okupljenima obratili su se i direktor tvrtke Apfel Mijo Pašalić, kao i Vedran Mlikota, poznati glumac. Naravno, na svečanosti otvaranja Apfel Arene bila je i naša ekipa koja je počašćena pozivom obitelji Pašalić. Dojmljiv primjer ulaganja u lokalnu zajednicu malokoga može ostaviti ravnodušnim i zaslužuje riječi hvale, podrške i maksimalnog respekta.

Jerko Šimac
Jerko Šimachttps://www.crofutsal.com
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Naši sponzori

spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije objave