19.1 C
New York
spot_img
spot_img

Češka U-21 reprezentacija u dosadašnja 3 dvoboja bez pobjede protiv Hrvatske!

Objavljeno:

Hrvatska U-21 reprezentacija gostuje u Češkoj, a razlog je to da zavirimo u redove Češke U-21 reprezentacije. O igračima i stručnom stožeru naše reprezentacije već smo pisali na našim stranicama, a u nastavku ovog članka više ćemo pažnje posvetiti našem protivniku i domaćinu.
Izbornik U-21 reprezentacije Češke je Marek Kopecký, bivši seniorski reprezentativac koji je u seniorskom uzrastu odigrao brojne dvoboje protiv Hrvatske. Tako pamtimo i da je Kopecký bio strijelac u porazu Češke od Hrvatske (5:4) na EURO-u 2012. u Splitu! Zanimljivo je da su na izbornikovom popisu i dva nogometna igrača, a cjeloviti popis Vam donosimo u nastavku.

VRATARI:
Bartůněk Michal (Slavia Praha)
Sikora Martin (Likop Třinec)
IGRAČI:
Hrdina Antonín (Slavia Praha)
Šidla Ondřej (Tango Brno)
Hrubý Vítězslav (Vysoké Mýto)
Jošt David (Hradec Králové)
Ferenc Jan (Likop Třinec)
Křemen Jan (Sparta Praha)
Malý Jakub (Baník Ostrava – nogomet)
Kalfas Jakub (Likop Třinec)
Kántor David (Likop Třinec)
Mažári Patrik (Sparta Praha)
Neumann Marek (Hlučín – nogomet)
Formáček David (ERA-PACK Chrudim)

U Hodonínu će Hrvatska i Češka U-21 reprezentacija odigrati četvrti i peti međusobni ogled, a u dosadašnja 3 ogleda Češka nije zabilježila pobjedu. Prvi dvoboj Hrvatska i Češka su odigrale prije 10 godina, u svibnju 2005.godine! Na međunarodnom zurniru u talijanskom Coversanu naša je reprezentacija slavila rezultatom 3:1! Kasnije su se Hrvatska i Češka na istom turniru susreli u dvoboju za 5.mjesto, a nakon remija 1:1 Češka je slavila boljim izvođenjem penala. Na slijedeći dvoboj ovih dvaju reprezentacija čekali smo do travnja 2008.godine kada u kvalifikacijama za europsko prvenstvo odigravaju novi remi (2:2), no ishod je to koji je našoj reprezentaciji bio dostatan za plasman na EURO koji se u prosincu iste godine održao u St. Petersburgu!
U subotu i nedjelju na rasporedu su novi ogledi Hrvatske i Češke U-21 reprezentacije, a o ishodima istih i o drugim novostima iz Češke čitajte na našim stranicama.

Jerko Šimac
Jerko Šimachttps://www.crofutsal.com
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Naši sponzori

spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije objave