EKSKLUZIVNO | Hrvatska reprezentacija gostuje u Ukrajini!

Hrvatska futsalska reprezentacija okupit će se krajem slijedećeg tjedna, te će gostovati u Ukrajini gdje će protiv domaćina odigrati dva prijateljska dvoboja. Vijest je to koju su ukrajinski mediji koji prate futsal objavili na svojim stranicama, a ovu reprezentativnu akciju potvrdio nam je i naš izbornik Mato Stanković.
Ukrajinski grad Čerkasy bit će domaćin dvostrukog ogleda Ukrajine i Hrvatske. Hrvatska će se reprezentacija okupiti u subotu 30.studenog, a dan kasnije zakazan je let za Ukrajinu, gdje će se igrati 02. i 03.prosinca u čerkaskom sportskom centru “Graditelj”. Oba susreta zakazana su za 19:00 sati prema lokalnom vremenu.
Podsjetimo, Hrvatska i Ukrajina su izborile plasman u Elitnu rundu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo. I dok će Hrvatska u Osijeku ugostiti Rusiju, Azerbajdžan i Slovačku, Ukrajina će gostovati u susjednoj nam Srbiji, gdje će protiv domaćina, Španjolske i Francuske tražiti plasman na Svjetsko prvenstvo. Dvostruki ogled s Ukrajinom za našu će reprezentaciju biti poslijednje okupljanje u ovoj kalendarskoj godini, ali i vrlo jaka priprema za kvalifikacijske dvoboje koji nas očekuju krajem siječnja i početkom veljače u Osijeku.

O nama Jerko Šimac

avatar
Rođen 1980.godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina od 2007.godine, od 2013.godine glavni urednik portala.

Moglo bi vas zanimati

KUP | Dvobojim pretkola započinje kup-natjecanje regije “Istok”

U utorak i srijedu utakmicama pretkola započinje kup-natjecanje regije “Istok”. U utorak će se igrati …

Najava 1. kola kupa za regiju “Jug”

Sredinom tjedna na rasporedu su susreti 1. kola malonogometnog kupa regije „Jug“. Glavnina momčadi su …