Fabet kladionica

EURO 2014. | Sa Slovačkom u Dubrovniku!

Hrvatska futsal reprezentacija će uzvratni susret dodatnih kvalifikacija za EURO 2014. protiv Slovačke igrati u dubrovačkoj dvorani Gospino polje. Odluka je to HNS-a na prijedlog Komisije za mali nogomet koja je danas priopćena javnosti. Prvi susret dodatnih kvalifikacija na rasporedu je 18.rujna u Slovačkoj, dok je uzvrat tjedan dana kasnije u Dubrovniku.
Opširnije u nastavku…

Hrvatska reprezentacija

Odluka da se susret dodatnih kvalifikacija protiv Slovačke igra u Dubrovniku za mnoge je iznenađenje. Iz Komisije za mali nogomet naglašavaju kako je u sto vrijeme u Dubrovniku na programu UEFA-ina konferencija, što je zasigurno pridonijelo odluci o domaćinstvu. Nadalje, dubrovački je Square u netom završenoj sezoni izorio povratak u prvoligaško društvo, te se u HNS-u nadaju pozitivnoj atmosferi u dubrovačkoj dvorani gdje tradicionalno gosti teško dolaze do bodova. No odabir Dubrovnika kao domaćina iznenađujuće je iz brojnih drugih aspekata.
Split je primjerice po mnogočemu bio logičniji izbor. Fantastična atmosfera i nepobjedivost naše reprezentacije protiv mnogo uglednijih protivnika na EURU 2012 u splitskoj Spaladium Areni još su nam uvijek u sjećanju. Uz to, Split bi zbog prometne povezanosti, geografskog smještaja i infrastrukture bio zasigurno bolji izbor. Put u Dubrovnik za mnoge futsal fanatike iz Splita, Knina, Murtera, a pogotovo iz Zagreba znatan je napor. No kako je interes reprezentacije iznad svega, tako ćemo samo poželjeti da dvorana u Dubrovniku bude puna do poslijednjeg mjesta, te da se ostvari rezultat koji će našoj reprezentaciji donijeti toliko željeni EURO.

O nama Administrator

avatar

Moglo bi vas zanimati

REPREZENTACIJA | Poznat popis igrača za prijateljsku utakmicu protiv Francuske!

Naši će reprezentativci u subotu u Lavalu odigrati prijateljsku utakmicu protiv Francuske, a danas se …

U19 | Hrvatska se od EURO-a oprostila uvjerljivom pobjedom

Hrvatska U19 reprezentacija pobjedom je okončala nastup na Europskom prvenstvu u španjolskom Jeanu. U susretu …