EURO 2022 | Počinje grupna faza kvalifikacija!

Danas i sutra će se odigrati ukupno pet utakmica grupne faze kvalifikacije za EURO 2022. koji će se održati u Nizozemskoj. Osim ovih utakmica odigrat će se i jedna zaostala uzvratna utakmica playoff-a, između Armenije Bugarske. U nastavku vam donosimo raspored svih utakmica:

GRUPA 2 Bugarska/Armenija
Slikovni rezultat za flag circle bulgaria/Slikovni rezultat za flag circle armenia
Francuska
France
Gruzija
Georgia
Rusija
Russia

S obzirom da Armenija i Bugarska još nisu odradile uzvratnu utakmicu na rasporedu će u sklopu grupe 2 biti jedino utakmica između Francuske i Gruzije koja se igra danas s početkom u 19 sati. Uzvratna utakmica između Armenije i Bugarske je na rasporedu sutra s početkom u 16 sati. Armenija je u prvoj utakmici pobijedila rezultatom 0:4 te bi na svom terenu trebala sačuvati ovu prednost i priključiti se već navedenoj Francuskoj i Gruziji te Rusiji u grupi 2.

GRUPA 5 Izrael
Slikovni rezultat za flag circle israel
Kazahstan
Kazakhstan
Mađarska
Circle, country, flag, hungary icon
Bjelorusija
Belarus

U sklopu grupe 5 nas prvo danas s početkom u 19 sati očekuje utakmica između Izraela i Bjelorusije, a onda sutra s početkom u 14:30 sati dvoboj Kazahstana i Mađarske.

GRUPA 6 Švicarska
Switzerland
Španjolska
Spain
Latvija
Latvia
Slovenija
Slovenia

U sklopu grupe 6 nas prvo danas s početkom u 13 sati očekuje dvoboj Španjolske i Latvije, a onda navečer u 19 sati dvoboj Slovenije i Švicarske.

Ovim utakmicama počinje grupna faza u tri od ukupno osam skupina. Ostale skupine bi s natjecanjem trebale krenuti krajem siječnja, a tada bi i svoju prvu utakmicu u sklopu kvalifikacija trebala imati i naša reprezentacija. 27. siječnja s početkom u 17 sati u Varaždinu bi Hrvatska tako trebala odmjeriti snage s reprezentacijom Albanije.

O nama Marin Kraljević

avatar
Novinar i voditelj marketinga na portalu.

Moglo bi vas zanimati

Izabela Lojna: “Zasluženo smo tu gdje jesmo!”

Naslov prvakinja 1.HMNLŽ pripao je Osijeku nakon što su u uzvratnoj finalnoj utakmici pobijedile MC …

BiH trijumfom u Rumunjskoj na korak do povijesnog uspjeha!

Futsalska reprezentacija Bosne i Hercegovine na korak je do povijesnog uspjeha, plasmana na smotru najboljih …