Fabet kladionica

FOTOGALERIJA | Kvalifikacije za EURO (oko futsal terena)

Još se uvijek sliježu dojmovi nakon završenih kvalifikacija za EURO u Dubrovniku. Hrvatska je s 3 pobjede osigurala nastup na europskom prvenstvu slijedeće godine u Srbiji i to je ono što ćemo zasigurno svi pamtiti. Dubrovnik ostaje neosvojiva tvrđava naše malonogometne reprezentacije, a natjecanje i njegovu organizaciju pohvalili su i UEFA-ini emisari u Dubrovniku!
CROfutsal je za Vas izvještavao s mjesta događanja, a sve pod pokroviteljstvom tvrtke TOMMY. Drugi put u dvije godine “Gospino polje” je bilo epicentar futsala u Hrvatskoj. Nakon prošlogodišnje završnice kupa Hrvatske nova višednevna futsal-groznica upriličena je u Dubrovniku. No ipak, iznenadio nas je nešto slabiji interes medija gdje je većina njih zbivanja iz Dubrovnika prenosila iz drugih medija ili pred TV-ekranom.
CROfutsal je kao vodeći futsal magazin na ovim prostorima imao svoju ekipu 4 dana u Dubrovniku, a na našim ste stranicama iz dana u dan mogli pratiti video-sažetke, izvještaje s utakmica, izjave aktera, a jučer smo objavili i bogatu fotogaleriju snimljenu za vrijeme natjecanja u Dubrovniku.
Iz Dubrovnika nosimo sjajne dojmove, te možemo reći kako nam je bila izuzetna čast i zadovoljstvo izvještavati za Vas iz “Gospinog polja”. Za kraj Vam donosimo fotogaleriju snimljenu “oko futsal terena”, a što se reprezentativnih zbivanja tiče možemo Vam obećati slijedeće: Vidimo se slijedeće godine u Beogradu!”

O nama Jerko Šimac

avatar
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Moglo bi vas zanimati

Saša Subotić novi je trener Vrgorca!

Nakon što smo prije tri dana objavili odlazak Krešimira Ćubelića s klupe Vrgorca, danas su …

Ivo Jukić: “Glavni i jedini plan je zadržati postojeću momčad.”

Nakon završene sezone na futsal terenima u svim rangovima HMNL-a trenutno traje ljetna pauza. Neki …