U-21 | Mavrović: “U Belgiju idemo bez imperativa!”

Hrvatska U-21 malonogometna reprezentacija okuplja se slijedećeg tjedna u Zagrebu, odakle će se uputiti u Belgiju na međunarodni turnir. Mjesto odigravanja turnira je Liege, a uz domaćina i našu reprezentaciju na turniru sudjeluje i reprezentacija Italije. Trebao je to biti turnir 4 nacije, no Rumunjska reprezentacija odustala je od nastupa.
Našu reprezentaciju na ovom će okupljanju voditi Marinko Mavrović, prvi pomoćnik izbornika Stankovića u A-reprezentaciji. Reprezentacija se okuplja 13.01 u Zagrebu, a dan kasnije planiran je polazak za Belgiju. Nakon što će naša reprezentacija naredna 2 dana odigrati susrete s domaćinom i Italijom, 17.01 je slobodan dan, a 18.01 planiran je povratak u Hrvatsku.
Popis reprezentativaca koji putuju u Belgiju Vam donosimo uskoro, a u najavi ovog okupljanja kratko smo razgovarali s Marinkom Mavrovićem koji je kratko za CROfutsal iznio svoja razmišljanja uoči okupljanja.

“Na ovom okupljanju ne možemo računati na igrače rođene ’93.godine, stoga u Belgiju odlazimo u oslabljenom izdanju bez nekoliko vrlo bitnih igrača poput Pandurevića, Horvatha i Ziberija. Ne možemo računati ni na Postružina, a velik dio momčadi činit će mlađi igrači koji su tek izišli iz kadetskih uzrasta. U Belgiju idemo bez imperativa, a prilika je ovo da vidimo na koga u budućnosti možemo računati. Ovo okupljanje, kao i prethodna okupljanja U-21 reprezentacije, dobra je prilika da se izvrši selekcija za U-21 reprezentaciju!”

O nama Jerko Šimac

avatar
Rođen 1980.godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina od 2007.godine, od 2013.godine glavni urednik portala.

Moglo bi vas zanimati

Međunarodni futsal | 3. listopada starta Primera Division LNFS

Još samo malo nas dijeli od početka, po mnogima, najbolje lige svijeta – španjolske LNFS …

2.HMNL-jug | Nova pojačanja u kninskoj momčadi

Nakon što smo prošlog tjedna već pisali o pojačanjima u redovima MNK Knin, u novom …