19.8 C
New York
spot_img
spot_img

U-21 | Mavrović: “U Belgiju idemo bez imperativa!”

Objavljeno:

Hrvatska U-21 malonogometna reprezentacija okuplja se slijedećeg tjedna u Zagrebu, odakle će se uputiti u Belgiju na međunarodni turnir. Mjesto odigravanja turnira je Liege, a uz domaćina i našu reprezentaciju na turniru sudjeluje i reprezentacija Italije. Trebao je to biti turnir 4 nacije, no Rumunjska reprezentacija odustala je od nastupa.
Našu reprezentaciju na ovom će okupljanju voditi Marinko Mavrović, prvi pomoćnik izbornika Stankovića u A-reprezentaciji. Reprezentacija se okuplja 13.01 u Zagrebu, a dan kasnije planiran je polazak za Belgiju. Nakon što će naša reprezentacija naredna 2 dana odigrati susrete s domaćinom i Italijom, 17.01 je slobodan dan, a 18.01 planiran je povratak u Hrvatsku.
Popis reprezentativaca koji putuju u Belgiju Vam donosimo uskoro, a u najavi ovog okupljanja kratko smo razgovarali s Marinkom Mavrovićem koji je kratko za CROfutsal iznio svoja razmišljanja uoči okupljanja.

“Na ovom okupljanju ne možemo računati na igrače rođene ’93.godine, stoga u Belgiju odlazimo u oslabljenom izdanju bez nekoliko vrlo bitnih igrača poput Pandurevića, Horvatha i Ziberija. Ne možemo računati ni na Postružina, a velik dio momčadi činit će mlađi igrači koji su tek izišli iz kadetskih uzrasta. U Belgiju idemo bez imperativa, a prilika je ovo da vidimo na koga u budućnosti možemo računati. Ovo okupljanje, kao i prethodna okupljanja U-21 reprezentacije, dobra je prilika da se izvrši selekcija za U-21 reprezentaciju!”

Jerko Šimac
Jerko Šimachttps://www.crofutsal.com
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Naši sponzori

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije objave