Fabet kladionica

Futsal Continental Cup 2014. | Rezultati i komentar 1.dana

Jučer je započeo Futsal Continental Cup u Kuvajtu, a u 4 odigrane utakmice bilježimo očekivane rezultate.

SKUPINA A

Egipat – Argentina  1:6 (0:5)
Kuvajt – Italija  2:4 (2:1)

U prvom susretu skupine A, Argentina se s lakoćom obračunala s Egiptom slavivši rezultatom 1:6! Činjenica da je već na poluvremenu bilo velikih 0:5 dovoljno govori… Za Argentinu je dvostruki strijelac bio Vaporaki, a jednom su zabili Wilhelm, Borruto, Taborda i Cuzzolino. Jedini pogodak za Egipat djelo je Abdelkader Mohameda.
Drugi susret skupin B ujedno je bio i najzanimljiviji susret dana. Kuvajt je imao 2:1 na poluvremenu, no Italija je u poslijednjih 10 minuta na krilima raspoloženog De Luce došla do pobjede. Uzbudljiva je bila završnica 1.poluvremena. Najprije je nakon isključenja Hayata u 16.minuti De Luca doveo Italiju u vodstvo, da bi u naredne 2 minute domaćin golovima Altawaila i Alfarsija preokrenuo rezultat. Prednost su domaći držali sve do poslijednjih 10 minuta, a onda najprije De Luca u 31.minuti zabija za 2:2, a u poslijednje 3 minute De Luca i Canal donose Italiji veliku pobjedu!

SKUPINA B

Češka – Gvatemala  6:2 (4:1)
Brazil – Japan  5:0 (1:0)

U prvom susretu skupin B nije bilo neizvijesnosti. Češka je s uvjerljivih 6:2 slavila protiv Gvatemale, a istaknuo se Seidler koji je s 4 gola u prvih 20 minuta osigurao Češkoj 4:1 na odmoru. Za Gvatemalu je strijelac bio Pellecer. U nastavku se Seidleru s 2 gola u 24.minuti pridružio Belej, a konačni omjer postavio je Rodriguez u 34.minuti za konačnih 6:2!
U susretu Brazila i Japana samo smo u 1.poluvremenu imali rezultatsku neizvijesnost. Istina, Brazil je rano poveo golom Alvesa (5′), no do odmora više nismo vidjeli golova. U nastavku su pak Jeferson Carpes, Marcenio da Silva i Darlan Lopes (2) osigurali Brazilu uvjerljivu pobjedu.

Turnir se nastavlja danas utakmicama 2.kola, a u nastavku Vam donosimo raspored:

12:00  Italija – Egipat
14:30  Japan – Češka
17:00  Argentina – Kuvajt
19:30 Gvatemala – Brazil

O nama Jerko Šimac

avatar
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Moglo bi vas zanimati

2.HMNL-istok | Nova Gradiška korak do naslova prvaka!

Nova Gradiška je došla na korak do naslova prvaka 2.HMNL-istok! Epilog je to jučer odigranog …

2.HMNL-zapad | Zagreb 92 pobjedom u Petrinji zaključio sezonu

Petrinjčica i Zagreb 92 okončali su sezonu derbijem začelja koji je odigran jučer u Petrinji, …